Siirry pääsisältöön

Kolme hyvää asiaa.Perjantai ja lauantai kului Helsingissä koulun penkkiä kuluttaen ja hotellin pehmeistä lakanoista nauttien. Vaikka perjantai-illan nukkumaan menoa häirinnyt ja koko hotellin asiakkaat ulos pakottanut aiheeton palohälytys piti pulssia korkealla vielä lähemmäksi puolta yötä, tuli hotellissa yksin nukuttu yö taas ihan hyvään saumaan ja vähensi univelkoja.

Alku viikolla Kerttu oli omassa blogissaan haastanut minut pysähtymään hyvien asioiden äärelle ja toteuttamaan 'kolme hyvää asiaa' -haasteen. Haaste on hieman ohi oman blogini genren, mutta onneksi elämässä on lupa rikkoa rajoja ja kuvat tasapainottavat tätä suurta, blogini aihepiiriä ravisuttavaa virhettä.Kolme hyvää asiaa päivässäni.

1. Piirtämistä ja piirustustekniikoita sisällään pitänyt kouluviikonloppu muistutti, ettei piirtämistaitoni olekaan täysin kadonnut.

2. Koulun uudet opit ja opiskelukavereiden hauska seura.
3. Junamatka Pasilasta Jyväskylään; 3,5h omaa aikaa. Netflixiä, bloggaamista, sisustuslehtiä. Kaikkea tätä kokonaiset 3,5h, ilman että kukaan häiritsee. Oma kupla!


Kolme hyvää asiaa minussa.


1. Olen positiivinen ja osaan ajatella asioita monelta kantilta.

2. Innostun helposti ja minulla on kyltymätön halu oppia uutta.
3. Olen herkkä ja intuitiivinen.

Kolme hyvää asiaa elämässäni.

1. Minulla on ihana ja rakastava perhe.

2. Olen löytänyt itseni ja tunnen omat rajani.
3. Edeltävään kohtaan liittyen uskallan toteuttaa itseäni.


Kolme hyvää asiaa tänä vuonna.

1. Oman yritykseni, Sisustussuunnittelu decoFeast., perustaminen.

2. Lähes koko vuosi aikaa kokea ja oppia uutta. Toivottavasti tutustun myös uusiin ihmisiin.
3. Muutama keikka- ja festarireissu keväällä ja kesällä odottamassa kokiaansa.
Kolme hyvää asiaa blogissani.

1. Huomaan kehitystä niin tekstien kuin kuvien suhteen.

2. Olen tutustunut uusiin ihmisiin blogin kautta.
3. Olen oppinut blogin myötä paljon uusia asioita. Bloggaaminen on todella monipuolista ja pystyn sen kautta toteuttamaan itseäni monella tavalla.


Hauska haaste, mutta eipä ollut omalla kohdallani mikään läpihuutojuttu, vaikka tällainen kevyt aiheeltaan onkin. Yllätykseksi omia hyviä puolia oli helpoin kirjata ylös ja eniten aikaa kului tulevan vuoden hyvien asioiden miettiminen. Ei ole ulkomaanmatkoja tai remonttiprojektia, ei perheenlisäystä tai naimisiin menoa joita odottaa.

Haastan jokaisen miettimään nämä kolme hyvää asiaa, jokaisesta kategoriasta. Tekee hyvää välillä muistuttaa mieleen niitä elämän hyviä asioita ❥
Yhden hyvän asian haluan vielä loppuun sanoa. Nettisivut alkaa olla valmiit ja loppu kuusta blogi siirtyy sinne myös. Käykää jo tutustumassa uuteen osoitteeseen ja laittakaa osoite talteen. Blogi vanhoine teksteineen jää kyllä elämään myös bloggeriin ja teen viimeiseksi postaukseksi 'blogi on muuttanut' -postauksen linkkien kera, jotta siirtyminen tulee helpoksi ja uusi osoite löytyy mahdollisimman helposti. Toivottavasti blogin uusi koti miellyttää Teitä lukijoita yhtä paljon, kuin itse kirjoittajaakin 


Hyvien asioiden äärellä,
Seuraa blogia:
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HAY & IKEA - mallisto myyntiin tänään!

Jos ei kaikille, niin suurimmalle osalle sisustuksesta kiinnostuneelle varsin tuttuja ovat Tanskalaisen HAYn Hee-tuolit sekä Tray-sohvapöydät. Nämä löytyvät monen kotoa ja mikäli niitä ei omasta kodista löydy, näkee niitä päivittäin blogeissa ja somen sisustusryhmissä. HAYn modernit tuotteet ovat kovassa suosiossa sisustajien keskuudessa, mutta kuinkahan käy HAYn ja IKEAn yhteisen erikoismalliston?
Keväällä sisustusfanien mielenkiinnon herätti  tieto HAYn ja IKEAn alkavan yhteistyöhön yhteisen malliston merkeissä. Asiasta on toki uutisoitu sen jälkeen paljon ja maistiaisia on saatu tiedotteiden muodossa ja somen eri kanavilla pitkin kesää ja alku syksyä. Habitare-messuilla oli mahdollisuus tutustua tuotteisiin tarkemmin, mutta tänään tuo mallisto vihdoin on tullut myyntiin. Mallisto kantaa nimeä YPPERLIG ja sisältää todella raikkaita ja ihanan leikkisiä huonekaluja ja sisustustavaroita, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta.
Kokosin mielenkiintoisista ja omaa silmää miellyttävistä tu…

Vuoden 2017 sisustushankinnat x 10

Hellurei ja mukavaa joulun jälkeistä aikaa kaikille! Toivottavasti joulu meni rentoutuen. Täällä tuli pieni blogitauko joulutouhujen keskellä, mutta nyt takaisin sorvin ääreen. Olin julkaisemassa tätä postausta jo toissapäivänä, mutta niin vain kävi ensimmäistä kertaa minullekin, että valmis teksti hävisi huolimattoman napin painalluksen seurauksena bittiavaruuteen, kuin tuhka tuuleen! Kyllä keljutti. Kaiken sen kiukun ja harmituksen keskellä ei kuitenkaan muu auttanut, kuin alkaa uudestaan kirjoittamaan.
Kerttu heitti sisustusbloggaajille joulun alla haasteen listata menneen vuoden kymmenen mieluisinta sisustushankintaa. Otin haasteesta kopin ja listasin omat hankintamme.


Ruokapöydän tuolit / JotexVaikka vanhat ruokapöydän tuolit olivat hyvät ja helppo hoitoiset, kaipasin pitkään uusia. Tuolit oli korkeaseälkäiset ja nahkaverhoillut. Yhdessä massiivisen ruokapöydän ja niin ikään kokonsa puolesta suht näyttävän, pöydän yllä roikkuvan valaisimen (ei näy kuvassa) kanssa kokonaisuus oli k…

Ihanan pehmeät ja edulliset pellavalakanat.

Aina korkea hinta ei ole tae parhaasta laadusta. Kestävyyden kannalta pellavalakanat lienee suurimmaksi osaksi hyvälaatuisia, mutta pehmeyden suhteen kirjo on laajempi. Mistä pehmeät pellavaiset kohtuu hintaan?
Pellava on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä tekstiilimateriaaleista, eikä suotta. Luonnonmateriaalit kestävät aikaa kulutuksen puolesta erittäin hyvin ja yleensä vain paranevat käytön myötä. Pellava on tästä hyvä esimerkki; mitä enemmän sitä käytät, sitä paremmaksi se muuttuu. Jokaisen pesun jälkeen materiaali pehmenee, joten pehmoisia unia on tiedossa.Tulin hankkineeksi ensimmäiset pellavalakanat tässä alku syksystä ja täytynee todeta, että ystäväni lakanataktiikka omistaa vain parit lakanat, houkuttelee. Jos satsaisi laadukkaisiin ja mukaviin pellavalakanoihin muutaman setin verran, voisi lakanakaappia karsia isolla kädellä. Turhan paljon niitäkin hyllyillä notkuu, vaikka karsimista tässä vuoden aikana olen tehnyt lakanahyllylläkin.
Pellavalakanoiden suhteen vertailua tein …