Siirry pääsisältöön

Kolme hyvää asiaa.Perjantai ja lauantai kului Helsingissä koulun penkkiä kuluttaen ja hotellin pehmeistä lakanoista nauttien. Vaikka perjantai-illan nukkumaan menoa häirinnyt ja koko hotellin asiakkaat ulos pakottanut aiheeton palohälytys piti pulssia korkealla vielä lähemmäksi puolta yötä, tuli hotellissa yksin nukuttu yö taas ihan hyvään saumaan ja vähensi univelkoja.

Alku viikolla Kerttu oli omassa blogissaan haastanut minut pysähtymään hyvien asioiden äärelle ja toteuttamaan 'kolme hyvää asiaa' -haasteen. Haaste on hieman ohi oman blogini genren, mutta onneksi elämässä on lupa rikkoa rajoja ja kuvat tasapainottavat tätä suurta, blogini aihepiiriä ravisuttavaa virhettä.Kolme hyvää asiaa päivässäni.

1. Piirtämistä ja piirustustekniikoita sisällään pitänyt kouluviikonloppu muistutti, ettei piirtämistaitoni olekaan täysin kadonnut.

2. Koulun uudet opit ja opiskelukavereiden hauska seura.
3. Junamatka Pasilasta Jyväskylään; 3,5h omaa aikaa. Netflixiä, bloggaamista, sisustuslehtiä. Kaikkea tätä kokonaiset 3,5h, ilman että kukaan häiritsee. Oma kupla!


Kolme hyvää asiaa minussa.


1. Olen positiivinen ja osaan ajatella asioita monelta kantilta.

2. Innostun helposti ja minulla on kyltymätön halu oppia uutta.
3. Olen herkkä ja intuitiivinen.

Kolme hyvää asiaa elämässäni.

1. Minulla on ihana ja rakastava perhe.

2. Olen löytänyt itseni ja tunnen omat rajani.
3. Edeltävään kohtaan liittyen uskallan toteuttaa itseäni.


Kolme hyvää asiaa tänä vuonna.

1. Oman yritykseni, Sisustussuunnittelu decoFeast., perustaminen.

2. Lähes koko vuosi aikaa kokea ja oppia uutta. Toivottavasti tutustun myös uusiin ihmisiin.
3. Muutama keikka- ja festarireissu keväällä ja kesällä odottamassa kokiaansa.
Kolme hyvää asiaa blogissani.

1. Huomaan kehitystä niin tekstien kuin kuvien suhteen.

2. Olen tutustunut uusiin ihmisiin blogin kautta.
3. Olen oppinut blogin myötä paljon uusia asioita. Bloggaaminen on todella monipuolista ja pystyn sen kautta toteuttamaan itseäni monella tavalla.


Hauska haaste, mutta eipä ollut omalla kohdallani mikään läpihuutojuttu, vaikka tällainen kevyt aiheeltaan onkin. Yllätykseksi omia hyviä puolia oli helpoin kirjata ylös ja eniten aikaa kului tulevan vuoden hyvien asioiden miettiminen. Ei ole ulkomaanmatkoja tai remonttiprojektia, ei perheenlisäystä tai naimisiin menoa joita odottaa.

Haastan jokaisen miettimään nämä kolme hyvää asiaa, jokaisesta kategoriasta. Tekee hyvää välillä muistuttaa mieleen niitä elämän hyviä asioita ❥
Yhden hyvän asian haluan vielä loppuun sanoa. Nettisivut alkaa olla valmiit ja loppu kuusta blogi siirtyy sinne myös. Käykää jo tutustumassa uuteen osoitteeseen ja laittakaa osoite talteen. Blogi vanhoine teksteineen jää kyllä elämään myös bloggeriin ja teen viimeiseksi postaukseksi 'blogi on muuttanut' -postauksen linkkien kera, jotta siirtyminen tulee helpoksi ja uusi osoite löytyy mahdollisimman helposti. Toivottavasti blogin uusi koti miellyttää Teitä lukijoita yhtä paljon, kuin itse kirjoittajaakin 


Hyvien asioiden äärellä,
Seuraa blogia:
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tapetin päälle maalaaminen.

Kirjava, hieman kohokuvioinen tapetti oli kaunis, mutta kuitenkin turhan levoton makuuhuoneeseen. En kuitenkaan jaksanut alkaa tapettia poistamaan, vaan päätin maalata suoraan päälle. Minkälaista jälkeä tuli?
Melko yleinen mielipide on, ettei tapetin päälle kannata maalata. Ja toki siinä on perääkin. Jos tapetti on huonosti kiinni alustassa, voi se herkästi lähteä maalin kosteuden voimasta kupruilemaan ja pahimmassa tapauksessa irtoaa maalin alta. Tähän sain maalikaupasta vinkin millä halutessaan voi testata, lähteekö tapetti mahdollisesti irti maalatessa. Vinkki oli yksinkertainen; kostuta tapettia vedellä. Mikäli tapetti ei vedestä tykkää huonoa, todennäköistä on, että maalin voi tapetin päälle maalata ongelmitta.


Itse tiesin ammattilaisen laittaneen talomme tapetit ja maalikaupan myyjänkin ollessa vakuuttunut tapetin olevan hyvin kiinni seinässä ammattilaisen jäljiltä, saatoin huoletta ryhtyä maalaus hommiin. Kohde oli siis makuuhuoneemme, missä kolme seinää oli tapetoitu kirjavalla…

Sykähdyttävimmät sisustustrendit 2018.

Monet mediat ja blogit on listanneet vuoden 2018 sisustustrendejä näin alku vuoden kunniaksi. Mitä on luvassa, mikä kiinnostaa ja ihastuttaa sisustajaa vuonna 2018? Itse halusin myös koota postauksen, joka on täynnä sykähdyttäviä trendejä.
Sammuneet sävytTikkurila julkisti tapansa mukaan viime vuoden puolella tämän vuoden värin sekä värikokoelman, missä kaikki värit sulautuu toisiinsa tehden niiden yhdistelystä helppoa. Tikkurilan vuoden värit toistaa samaa linjaa kuin muutkin; ihania murrettuja, sammuneita sävyjä. Väreissä pinnalla tulee erityisesti olemaan punaisen ja nuden eri sävyt, sekä murretut pastellit, eritoten roosaa näkyy paljon.Kuvat: Tikkurila / H&M Home / fermLIVING
KeramiikkaKeramiikkaa näkyi viime vuoden aikana jo paljon, mutta uskon sen suosion nousevan vielä entisestään tänä vuonna. Erityisesti keraamiset astiat ja maljakot tuntuu erittäin trendikkäiltä ja monien sisustuskauppojen valikoimissa tämä on nähtävissä. 
Kuvat: Tine K Home
TaideViime vuosina paljon pinnall…

Sängynpäädyn suunnittelusta seinän purkuun - asioilla on tapana rönsyillä.

Olen tässä viime aikoina enenevissä määrin miettinyt sängynpäädyn hankkimista. Meillä ei koskaan ole ollut sängynpäätyä, mutta nyt olisi kehiteltävä jotain. Kodin sisustaminen on loputon suo ja usein homma lähtee hieman rönsyilemään. Sängynpäädyn suunnittelukin ajautui seinän purkuajatuksiin.
Meillä on makkarin seinässä valkoinen, struktuuripinnoitteella vedetty efektimaali, jonka maalasin noin pari vuotta sitten. Maali on ollut oikein hyvä, eikä seinä ole likaantunut tyynyistä, vaikka ne suoraan seinää vasten onkin. Yksi pieni ongelma tosin ilmeni tässä taannoin. Jokin aika sitten petasin vaihtelun vuoksi mustan aluslakanan sänkyyn, minkä myötä paljastui, että seinästä irtoaa sänkyyn ohutta pölyä tuosta struktuuripinnoitteesta. Tätä ei oltu koskaan aiemmin huomattu yleensä aina sängyssä olevien valkoisten aluslakanoiden takia. Eipä tarvitse enää ihmetellä omaa aivastelun määrää, kerta nukutaan siinä maalipölyssä! Näin pölyallergikkona sängyn alla (toisinaan) olevat pölypallotkin voiva…