Siirry pääsisältöön

Kodin sisustussuunnitelmat ja -haaveet vuodelle 2018.Hyvää uutta vuotta kaikille!

Monet summaa näin vuoden vaihtuessa mennyttä vuotta ja asettaa uusia tavoitteita ja laatii suunnitelmia tulevalle. Oma mennyt vuoteni oli jokseenkin haastava, mutta hyvinkin opettavainen ja koen sen merkinneen tietynlaista käännekohtaa henkilökohtaisessa elämässäni. Uupumus ja työttömäksi jääminen oli rankkoja kokemuksia, mutta ainahan näissä tilanteissa piilee myös kasvamisen mahdollisuus ja voivatpa olla myös omalla tavallaan sysäyksenä uskaltaa ottaa askel uuteen suuntaan.

Omat suunnitelmat vuodelle 2018 keskittyy hyvin pitkälle yritykseni, Sisustussuunnittelu decoFeast., toiminnan käynnistämiseen ja toivon mukaan kovasti työn tekoon. Tähän liittyen myös blogi muuttaa uuteen osoitteeseen tämän kuun lopussa. Uusi osoite on decofeast.fi, mistä löytyy yrityksen sivut sekä tämä blogi. Sivut ei ole vielä valmiit, mutta laittakaa osoite jo talteen ja kyllä siellä jo jotain näkyy, joten käykää ihmeessä kurkkaamassa sivujen yleisilmettä.
Suunnitelmia ja tavoitteita on tullut laadittua firman perustamisen sekä toiminnan suhteen, mutta myös kodin sisustamisen. Edellisessä postauksessa summasinkin viime vuoden mieluisimmat sisustushankinnat ja totesin sisustuksen menneen aika paljon uusiksi. Harmooninen ja yhtenäinen ilme löytyi viime vuoden sisusteluiden tuloksena, joten nyt suunnitelmat ovatkin enemmän pintojen päivityksessä sekä toiveissa saada järkeistettyä vaatesäilytystä, niin ulko- kuin sisävaatteiden osalta.

Seinäpinnat kaipaa päivitystä ja keittiön maalaus on edelleen haaveena. Suunnitelmat keittiön maalaamisen suhteen onkin jo siinä vaiheessa, että sävyt ja maalit on tiedossa, mutta ajankohta ei. Toivon saavani tämän projektin kuitenkin tehtyä tämän vuoden aikana. Olkkarin seinien ja keittiön maalauksen suunnittelusta sivusin syksyllä Tikkurilan tämän vuoden värejä koskevassa postauksessa.

Tytön huonetta sisustin viime vuonna paljonkin, mutta miten se taaskin tuntuu siltä, ettei se vaan toimi!? Tavaroiden säilytys kaipaa edelleen hiomista ja aikani pähkäiltyä ongelman ydintä tulin tulokseen, että lelujen ja tavaran karsiminen voisi olla paikallaan. Tuota samaista tavaran karsimista kaipaa muutama muukin kodin nurkka, joten "maritus-inspistä" odotellessa. Miten sitä tavaraa aina ajan myötä kasaantuukin!

Tämän vuoden sisustussuunnitelmat kuulostavatkin pieneltä pintaremontilta sekä turhan tavaran karsimiselta ja jäljelle jäävän säilytyksen järkeistämiseltä. Pari uutta viherkasvia ruukkuineen tosin on ostoslistalla. Huonekaluhankinnoille ei ole tällä hetkellä tarvetta, mutta yksi haave kyllä on. Jää nähtäväksi, saanko toteutettua sen tänä vuonna 😊

Mitkä teidän sisustussuunnitelmat ovat vuodelle 2018?

Eevi


Seuraa blogia:Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HAY & IKEA - mallisto myyntiin tänään!

Jos ei kaikille, niin suurimmalle osalle sisustuksesta kiinnostuneelle varsin tuttuja ovat Tanskalaisen HAYn Hee-tuolit sekä Tray-sohvapöydät. Nämä löytyvät monen kotoa ja mikäli niitä ei omasta kodista löydy, näkee niitä päivittäin blogeissa ja somen sisustusryhmissä. HAYn modernit tuotteet ovat kovassa suosiossa sisustajien keskuudessa, mutta kuinkahan käy HAYn ja IKEAn yhteisen erikoismalliston?
Keväällä sisustusfanien mielenkiinnon herätti  tieto HAYn ja IKEAn alkavan yhteistyöhön yhteisen malliston merkeissä. Asiasta on toki uutisoitu sen jälkeen paljon ja maistiaisia on saatu tiedotteiden muodossa ja somen eri kanavilla pitkin kesää ja alku syksyä. Habitare-messuilla oli mahdollisuus tutustua tuotteisiin tarkemmin, mutta tänään tuo mallisto vihdoin on tullut myyntiin. Mallisto kantaa nimeä YPPERLIG ja sisältää todella raikkaita ja ihanan leikkisiä huonekaluja ja sisustustavaroita, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta.
Kokosin mielenkiintoisista ja omaa silmää miellyttävistä tu…

Vuoden 2017 sisustushankinnat x 10

Hellurei ja mukavaa joulun jälkeistä aikaa kaikille! Toivottavasti joulu meni rentoutuen. Täällä tuli pieni blogitauko joulutouhujen keskellä, mutta nyt takaisin sorvin ääreen. Olin julkaisemassa tätä postausta jo toissapäivänä, mutta niin vain kävi ensimmäistä kertaa minullekin, että valmis teksti hävisi huolimattoman napin painalluksen seurauksena bittiavaruuteen, kuin tuhka tuuleen! Kyllä keljutti. Kaiken sen kiukun ja harmituksen keskellä ei kuitenkaan muu auttanut, kuin alkaa uudestaan kirjoittamaan.
Kerttu heitti sisustusbloggaajille joulun alla haasteen listata menneen vuoden kymmenen mieluisinta sisustushankintaa. Otin haasteesta kopin ja listasin omat hankintamme.


Ruokapöydän tuolit / JotexVaikka vanhat ruokapöydän tuolit olivat hyvät ja helppo hoitoiset, kaipasin pitkään uusia. Tuolit oli korkeaseälkäiset ja nahkaverhoillut. Yhdessä massiivisen ruokapöydän ja niin ikään kokonsa puolesta suht näyttävän, pöydän yllä roikkuvan valaisimen (ei näy kuvassa) kanssa kokonaisuus oli k…

Ihanan pehmeät ja edulliset pellavalakanat.

Aina korkea hinta ei ole tae parhaasta laadusta. Kestävyyden kannalta pellavalakanat lienee suurimmaksi osaksi hyvälaatuisia, mutta pehmeyden suhteen kirjo on laajempi. Mistä pehmeät pellavaiset kohtuu hintaan?
Pellava on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä tekstiilimateriaaleista, eikä suotta. Luonnonmateriaalit kestävät aikaa kulutuksen puolesta erittäin hyvin ja yleensä vain paranevat käytön myötä. Pellava on tästä hyvä esimerkki; mitä enemmän sitä käytät, sitä paremmaksi se muuttuu. Jokaisen pesun jälkeen materiaali pehmenee, joten pehmoisia unia on tiedossa.Tulin hankkineeksi ensimmäiset pellavalakanat tässä alku syksystä ja täytynee todeta, että ystäväni lakanataktiikka omistaa vain parit lakanat, houkuttelee. Jos satsaisi laadukkaisiin ja mukaviin pellavalakanoihin muutaman setin verran, voisi lakanakaappia karsia isolla kädellä. Turhan paljon niitäkin hyllyillä notkuu, vaikka karsimista tässä vuoden aikana olen tehnyt lakanahyllylläkin.
Pellavalakanoiden suhteen vertailua tein …