Siirry pääsisältöön

Mikä voisi joulutunnelman latistaa?Enää viikko aikaa jouluun. Tasan viikko ja päästään nauttimaan jouluherkuista ja yhdessä olosta. Näin paljoa en ole tainnut joulua odottaa sitten lapsuuden. Mutta siitäkin huolimatta joulumieltä nyt vähän koetellaan.

Loppu viikolla olon parannuttua parin viikon flunssan jäljiltä luulin jo pääseväni taudista eroon. Olo alkoi viikonlopun aikana kuitenkin taas huonontumaan ja tällä hetkellä tuntuu, että flunssapöpöjen armeija asuttaa kehoani ja hakkaa kurkkuani verille. Tämä sairastelu meinaa vähän lannistaa joulumieltä, sillä olo ei oikein anna periksi puuhastella jouluhommia siinä määrin, mitä haluaisin.

Joululahjat on onneksi jo hommattu, joskin odottavat vielä paketointia. Haaveilin joulukuusen hausta tämän päivän aikana, mutta siellä se metsässä vielä odottaa hakijaansa. Yksi pellillinen pipareita leivottiin viikolla tytön kanssa, mutta toivomus oli valmistaa yhdessä vielä toinen. Torttujakin olisi mukava leipoa ja olen lupautunut tekemään kakun joulupöytään. Joulutähtikin valoineen on vielä kaapin perällä, mikä on ollut viime vuosina tapana ripustaa ikkunaan.

Nyt kun viimein olen päässyt tähän joulufiiliksen makuun ja tuntuu, että aidosti pidän joulusta, ärsyttää kun tauti ei ota parantuakseen. Mainitsin joulusiivousta käsittelevässä postauksessa etten aio stressata ikkunoiden pesusta joulun alla, enkä haluaisi stressata joulun laitosta muutenkaan. Se jos mikä olisi joulutunnelman lannistaja, flunssaakin pahempi.

Torttujen ja piparien leipominen saa jäädä, jos olo ei ala helpottumaan ja lahjojen paketointia voi harkita miehelle delegoitavaksi, vaikka se niin mukavaa puuhaa onkin. Kuusi täytyy kyllä ehdottomasti saada ja joulupäiväksi ruokapöytään arjesta poikkeavaa syötävää, mutta ehkäpä ei kannata enempää nyt joulun laittoon satsata, mikäli flunssan koura ei hellitä. Luulen, että suurin joulutunnelman latistaja olisi pettymys, kun liian paljon pöytään ladattuja odotuksia joulun suhteen jäisi toteutumatta.

Mitä sinä odotat joululta?

Eevi


Seuraa blogia:Kommentit

  1. Ihanat sormet työn touhussa. Hienoa seurata teän touhuja.❤

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on tärkeä. Kiitos, kun kommentoit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HAY & IKEA - mallisto myyntiin tänään!

Jos ei kaikille, niin suurimmalle osalle sisustuksesta kiinnostuneelle varsin tuttuja ovat Tanskalaisen HAYn Hee-tuolit sekä Tray-sohvapöydät. Nämä löytyvät monen kotoa ja mikäli niitä ei omasta kodista löydy, näkee niitä päivittäin blogeissa ja somen sisustusryhmissä. HAYn modernit tuotteet ovat kovassa suosiossa sisustajien keskuudessa, mutta kuinkahan käy HAYn ja IKEAn yhteisen erikoismalliston?
Keväällä sisustusfanien mielenkiinnon herätti  tieto HAYn ja IKEAn alkavan yhteistyöhön yhteisen malliston merkeissä. Asiasta on toki uutisoitu sen jälkeen paljon ja maistiaisia on saatu tiedotteiden muodossa ja somen eri kanavilla pitkin kesää ja alku syksyä. Habitare-messuilla oli mahdollisuus tutustua tuotteisiin tarkemmin, mutta tänään tuo mallisto vihdoin on tullut myyntiin. Mallisto kantaa nimeä YPPERLIG ja sisältää todella raikkaita ja ihanan leikkisiä huonekaluja ja sisustustavaroita, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta.
Kokosin mielenkiintoisista ja omaa silmää miellyttävistä tu…

Vuoden 2017 sisustushankinnat x 10

Hellurei ja mukavaa joulun jälkeistä aikaa kaikille! Toivottavasti joulu meni rentoutuen. Täällä tuli pieni blogitauko joulutouhujen keskellä, mutta nyt takaisin sorvin ääreen. Olin julkaisemassa tätä postausta jo toissapäivänä, mutta niin vain kävi ensimmäistä kertaa minullekin, että valmis teksti hävisi huolimattoman napin painalluksen seurauksena bittiavaruuteen, kuin tuhka tuuleen! Kyllä keljutti. Kaiken sen kiukun ja harmituksen keskellä ei kuitenkaan muu auttanut, kuin alkaa uudestaan kirjoittamaan.
Kerttu heitti sisustusbloggaajille joulun alla haasteen listata menneen vuoden kymmenen mieluisinta sisustushankintaa. Otin haasteesta kopin ja listasin omat hankintamme.


Ruokapöydän tuolit / JotexVaikka vanhat ruokapöydän tuolit olivat hyvät ja helppo hoitoiset, kaipasin pitkään uusia. Tuolit oli korkeaseälkäiset ja nahkaverhoillut. Yhdessä massiivisen ruokapöydän ja niin ikään kokonsa puolesta suht näyttävän, pöydän yllä roikkuvan valaisimen (ei näy kuvassa) kanssa kokonaisuus oli k…

Ihanan pehmeät ja edulliset pellavalakanat.

Aina korkea hinta ei ole tae parhaasta laadusta. Kestävyyden kannalta pellavalakanat lienee suurimmaksi osaksi hyvälaatuisia, mutta pehmeyden suhteen kirjo on laajempi. Mistä pehmeät pellavaiset kohtuu hintaan?
Pellava on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä tekstiilimateriaaleista, eikä suotta. Luonnonmateriaalit kestävät aikaa kulutuksen puolesta erittäin hyvin ja yleensä vain paranevat käytön myötä. Pellava on tästä hyvä esimerkki; mitä enemmän sitä käytät, sitä paremmaksi se muuttuu. Jokaisen pesun jälkeen materiaali pehmenee, joten pehmoisia unia on tiedossa.Tulin hankkineeksi ensimmäiset pellavalakanat tässä alku syksystä ja täytynee todeta, että ystäväni lakanataktiikka omistaa vain parit lakanat, houkuttelee. Jos satsaisi laadukkaisiin ja mukaviin pellavalakanoihin muutaman setin verran, voisi lakanakaappia karsia isolla kädellä. Turhan paljon niitäkin hyllyillä notkuu, vaikka karsimista tässä vuoden aikana olen tehnyt lakanahyllylläkin.
Pellavalakanoiden suhteen vertailua tein …