Siirry pääsisältöön

Enemmän paskoja blogitekstejä?

Olen ollut viime aikoina enemmän ja vähemmän jumissa blogin suhteen. Pää lyö tyhjää ideoiden edessä nyt ensimmäistä kertaa blogin aikana näin pahasti. Ideoita kyllä on, mutten saa niihin kunnolla otetta eikä ajatukset tunnu jalostuvan tekstiksi. Jumittaa, jumittaa ihan huolella!

Ehkä tämä on yksi askel eteenpäin mielen kiemuroissa, missä teen töitä päästäkseni eroon liiallisesta vaativuudesta itseäni kohtaan. Että pitäisi edelleen osata enemmän höllätä, ehkä tietoisesti tehdä asioita vähän sinne päin? Olen pistänyt merkille, että mitä enemmän on asioita mitä haluaisin tehdä, puhun siis kivoista "ylimääräisistä" puuhasteluista, vaativuustaso itseäni kohtaan kohoaa niin korkealle, että huipulla tuulee! Joskus tilanne ajautuu siihen pisteeseen, ettei meinaa saada mihinkään asiaan kunnolla otetta ja moni asia jää tekemättä, koska mieli alkaa jumittaa. Olen opetellut omia kikkoja, kuinka helpotan jumitilanteita, mutta blogin suhteen en ole vielä keksinyt ratkaisua. Ehkä enemmän paskoja blogitekstejä?

Kyllä maailmaan tekstiä mahtuu, vaikka sitten vähän huonompiakin, mutta riittääkö se minulle? Täysin fiilispohjalta, ilman mitään jujua kirjoitetut tekstit ei ehkä tunnu istuvan omaan tyyliin tuottaa blogia, mutta niistä voisi ottaa kuitenkin rentouden mallia. Voisihan näitä 'Mitä kuuluu'-postauksia kirjoitella useamminkin ja huomata, ettei niiden vuoksi kovin korkealta tipu.

Kuvissa uudet ylipitkät pellavaverhot, joita suunnittelin pari postausta sitten. Katso kuvat huoneen ilmeestä entisten verhojen kanssa. Iso ero! Olen tyytyväinen. Tyytyväinen olen myös siitä, että mies palaa muutaman päivän metsästysreissulta kohta kotiin. Päästään virittäytymään kunnolla viikonlopun viettoon, kun tiimi on kokonainen ja odottelemaan huomista isänpäivää. Saas nähdä, malttaako tyttö pitää ne kaikki isänpäivän yllätykset yllätyksinä :)
Rentoa viikonloppua kaikille ja ihanaa huomista isänpäivää. Onnea kaikille isille ❥

Eevi


Seuraa blogia

Kommentit

  1. Hei! Ei kai sitä aina tarvi niin tärkeää asiaa olla, itselläni on välillä asiapitoisuus postauksissa aika nolla. :D Kuvia tykkään ottaa ja välillä sitten postaan pelkkien kuvien takia. Mukavaa sunnuntaita ja isänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Hanna! Se on kyllä totta, ei tarviiskaan. Tykkään kyllä itsekin selailla sellaisia postauksia missä on kuvia ja kuulumisia, ilman sen suurempaa asiapitoisuutta, mutta sellaisen kirjottaminen omasta toimesta tuntuu jotenkin turhalta. Ehkä opettelen 😁 Kiitos kommentista ja hyvää sunnuntaita sekä isänpäivää sinne myös!

      Poista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on tärkeä. Kiitos, kun kommentoit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tapetin päälle maalaaminen.

Kirjava, hieman kohokuvioinen tapetti oli kaunis, mutta kuitenkin turhan levoton makuuhuoneeseen. En kuitenkaan jaksanut alkaa tapettia poistamaan, vaan päätin maalata suoraan päälle. Minkälaista jälkeä tuli?
Melko yleinen mielipide on, ettei tapetin päälle kannata maalata. Ja toki siinä on perääkin. Jos tapetti on huonosti kiinni alustassa, voi se herkästi lähteä maalin kosteuden voimasta kupruilemaan ja pahimmassa tapauksessa irtoaa maalin alta. Tähän sain maalikaupasta vinkin millä halutessaan voi testata, lähteekö tapetti mahdollisesti irti maalatessa. Vinkki oli yksinkertainen; kostuta tapettia vedellä. Mikäli tapetti ei vedestä tykkää huonoa, todennäköistä on, että maalin voi tapetin päälle maalata ongelmitta.


Itse tiesin ammattilaisen laittaneen talomme tapetit ja maalikaupan myyjänkin ollessa vakuuttunut tapetin olevan hyvin kiinni seinässä ammattilaisen jäljiltä, saatoin huoletta ryhtyä maalaus hommiin. Kohde oli siis makuuhuoneemme, missä kolme seinää oli tapetoitu kirjavalla…

Sykähdyttävimmät sisustustrendit 2018.

Monet mediat ja blogit on listanneet vuoden 2018 sisustustrendejä näin alku vuoden kunniaksi. Mitä on luvassa, mikä kiinnostaa ja ihastuttaa sisustajaa vuonna 2018? Itse halusin myös koota postauksen, joka on täynnä sykähdyttäviä trendejä.
Sammuneet sävytTikkurila julkisti tapansa mukaan viime vuoden puolella tämän vuoden värin sekä värikokoelman, missä kaikki värit sulautuu toisiinsa tehden niiden yhdistelystä helppoa. Tikkurilan vuoden värit toistaa samaa linjaa kuin muutkin; ihania murrettuja, sammuneita sävyjä. Väreissä pinnalla tulee erityisesti olemaan punaisen ja nuden eri sävyt, sekä murretut pastellit, eritoten roosaa näkyy paljon.Kuvat: Tikkurila / H&M Home / fermLIVING
KeramiikkaKeramiikkaa näkyi viime vuoden aikana jo paljon, mutta uskon sen suosion nousevan vielä entisestään tänä vuonna. Erityisesti keraamiset astiat ja maljakot tuntuu erittäin trendikkäiltä ja monien sisustuskauppojen valikoimissa tämä on nähtävissä. 
Kuvat: Tine K Home
TaideViime vuosina paljon pinnall…

Sängynpäädyn suunnittelusta seinän purkuun - asioilla on tapana rönsyillä.

Olen tässä viime aikoina enenevissä määrin miettinyt sängynpäädyn hankkimista. Meillä ei koskaan ole ollut sängynpäätyä, mutta nyt olisi kehiteltävä jotain. Kodin sisustaminen on loputon suo ja usein homma lähtee hieman rönsyilemään. Sängynpäädyn suunnittelukin ajautui seinän purkuajatuksiin.
Meillä on makkarin seinässä valkoinen, struktuuripinnoitteella vedetty efektimaali, jonka maalasin noin pari vuotta sitten. Maali on ollut oikein hyvä, eikä seinä ole likaantunut tyynyistä, vaikka ne suoraan seinää vasten onkin. Yksi pieni ongelma tosin ilmeni tässä taannoin. Jokin aika sitten petasin vaihtelun vuoksi mustan aluslakanan sänkyyn, minkä myötä paljastui, että seinästä irtoaa sänkyyn ohutta pölyä tuosta struktuuripinnoitteesta. Tätä ei oltu koskaan aiemmin huomattu yleensä aina sängyssä olevien valkoisten aluslakanoiden takia. Eipä tarvitse enää ihmetellä omaa aivastelun määrää, kerta nukutaan siinä maalipölyssä! Näin pölyallergikkona sängyn alla (toisinaan) olevat pölypallotkin voiva…