Siirry pääsisältöön

Enemmän paskoja blogitekstejä?

Olen ollut viime aikoina enemmän ja vähemmän jumissa blogin suhteen. Pää lyö tyhjää ideoiden edessä nyt ensimmäistä kertaa blogin aikana näin pahasti. Ideoita kyllä on, mutten saa niihin kunnolla otetta eikä ajatukset tunnu jalostuvan tekstiksi. Jumittaa, jumittaa ihan huolella!

Ehkä tämä on yksi askel eteenpäin mielen kiemuroissa, missä teen töitä päästäkseni eroon liiallisesta vaativuudesta itseäni kohtaan. Että pitäisi edelleen osata enemmän höllätä, ehkä tietoisesti tehdä asioita vähän sinne päin? Olen pistänyt merkille, että mitä enemmän on asioita mitä haluaisin tehdä, puhun siis kivoista "ylimääräisistä" puuhasteluista, vaativuustaso itseäni kohtaan kohoaa niin korkealle, että huipulla tuulee! Joskus tilanne ajautuu siihen pisteeseen, ettei meinaa saada mihinkään asiaan kunnolla otetta ja moni asia jää tekemättä, koska mieli alkaa jumittaa. Olen opetellut omia kikkoja, kuinka helpotan jumitilanteita, mutta blogin suhteen en ole vielä keksinyt ratkaisua. Ehkä enemmän paskoja blogitekstejä?

Kyllä maailmaan tekstiä mahtuu, vaikka sitten vähän huonompiakin, mutta riittääkö se minulle? Täysin fiilispohjalta, ilman mitään jujua kirjoitetut tekstit ei ehkä tunnu istuvan omaan tyyliin tuottaa blogia, mutta niistä voisi ottaa kuitenkin rentouden mallia. Voisihan näitä 'Mitä kuuluu'-postauksia kirjoitella useamminkin ja huomata, ettei niiden vuoksi kovin korkealta tipu.

Kuvissa uudet ylipitkät pellavaverhot, joita suunnittelin pari postausta sitten. Katso kuvat huoneen ilmeestä entisten verhojen kanssa. Iso ero! Olen tyytyväinen. Tyytyväinen olen myös siitä, että mies palaa muutaman päivän metsästysreissulta kohta kotiin. Päästään virittäytymään kunnolla viikonlopun viettoon, kun tiimi on kokonainen ja odottelemaan huomista isänpäivää. Saas nähdä, malttaako tyttö pitää ne kaikki isänpäivän yllätykset yllätyksinä :)
Rentoa viikonloppua kaikille ja ihanaa huomista isänpäivää. Onnea kaikille isille ❥

Eevi


Seuraa blogia

Kommentit

  1. Hei! Ei kai sitä aina tarvi niin tärkeää asiaa olla, itselläni on välillä asiapitoisuus postauksissa aika nolla. :D Kuvia tykkään ottaa ja välillä sitten postaan pelkkien kuvien takia. Mukavaa sunnuntaita ja isänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Hanna! Se on kyllä totta, ei tarviiskaan. Tykkään kyllä itsekin selailla sellaisia postauksia missä on kuvia ja kuulumisia, ilman sen suurempaa asiapitoisuutta, mutta sellaisen kirjottaminen omasta toimesta tuntuu jotenkin turhalta. Ehkä opettelen 😁 Kiitos kommentista ja hyvää sunnuntaita sekä isänpäivää sinne myös!

      Poista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on tärkeä. Kiitos, kun kommentoit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HAY & IKEA - mallisto myyntiin tänään!

Jos ei kaikille, niin suurimmalle osalle sisustuksesta kiinnostuneelle varsin tuttuja ovat Tanskalaisen HAYn Hee-tuolit sekä Tray-sohvapöydät. Nämä löytyvät monen kotoa ja mikäli niitä ei omasta kodista löydy, näkee niitä päivittäin blogeissa ja somen sisustusryhmissä. HAYn modernit tuotteet ovat kovassa suosiossa sisustajien keskuudessa, mutta kuinkahan käy HAYn ja IKEAn yhteisen erikoismalliston?
Keväällä sisustusfanien mielenkiinnon herätti  tieto HAYn ja IKEAn alkavan yhteistyöhön yhteisen malliston merkeissä. Asiasta on toki uutisoitu sen jälkeen paljon ja maistiaisia on saatu tiedotteiden muodossa ja somen eri kanavilla pitkin kesää ja alku syksyä. Habitare-messuilla oli mahdollisuus tutustua tuotteisiin tarkemmin, mutta tänään tuo mallisto vihdoin on tullut myyntiin. Mallisto kantaa nimeä YPPERLIG ja sisältää todella raikkaita ja ihanan leikkisiä huonekaluja ja sisustustavaroita, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta.
Kokosin mielenkiintoisista ja omaa silmää miellyttävistä tu…

Vuoden 2017 sisustushankinnat x 10

Hellurei ja mukavaa joulun jälkeistä aikaa kaikille! Toivottavasti joulu meni rentoutuen. Täällä tuli pieni blogitauko joulutouhujen keskellä, mutta nyt takaisin sorvin ääreen. Olin julkaisemassa tätä postausta jo toissapäivänä, mutta niin vain kävi ensimmäistä kertaa minullekin, että valmis teksti hävisi huolimattoman napin painalluksen seurauksena bittiavaruuteen, kuin tuhka tuuleen! Kyllä keljutti. Kaiken sen kiukun ja harmituksen keskellä ei kuitenkaan muu auttanut, kuin alkaa uudestaan kirjoittamaan.
Kerttu heitti sisustusbloggaajille joulun alla haasteen listata menneen vuoden kymmenen mieluisinta sisustushankintaa. Otin haasteesta kopin ja listasin omat hankintamme.


Ruokapöydän tuolit / JotexVaikka vanhat ruokapöydän tuolit olivat hyvät ja helppo hoitoiset, kaipasin pitkään uusia. Tuolit oli korkeaseälkäiset ja nahkaverhoillut. Yhdessä massiivisen ruokapöydän ja niin ikään kokonsa puolesta suht näyttävän, pöydän yllä roikkuvan valaisimen (ei näy kuvassa) kanssa kokonaisuus oli k…

Ihanan pehmeät ja edulliset pellavalakanat.

Aina korkea hinta ei ole tae parhaasta laadusta. Kestävyyden kannalta pellavalakanat lienee suurimmaksi osaksi hyvälaatuisia, mutta pehmeyden suhteen kirjo on laajempi. Mistä pehmeät pellavaiset kohtuu hintaan?
Pellava on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä tekstiilimateriaaleista, eikä suotta. Luonnonmateriaalit kestävät aikaa kulutuksen puolesta erittäin hyvin ja yleensä vain paranevat käytön myötä. Pellava on tästä hyvä esimerkki; mitä enemmän sitä käytät, sitä paremmaksi se muuttuu. Jokaisen pesun jälkeen materiaali pehmenee, joten pehmoisia unia on tiedossa.Tulin hankkineeksi ensimmäiset pellavalakanat tässä alku syksystä ja täytynee todeta, että ystäväni lakanataktiikka omistaa vain parit lakanat, houkuttelee. Jos satsaisi laadukkaisiin ja mukaviin pellavalakanoihin muutaman setin verran, voisi lakanakaappia karsia isolla kädellä. Turhan paljon niitäkin hyllyillä notkuu, vaikka karsimista tässä vuoden aikana olen tehnyt lakanahyllylläkin.
Pellavalakanoiden suhteen vertailua tein …