Siirry pääsisältöön

ANNO & Jyväskylän sisustuskaupat
Pari viikkoa sitten olin Iskun järjestämässä, joka vuotisessa kanta-asiakasillassa. Vieraita oli yli 500 ja paikka kuhisi sisustuksesta kiinnostuneita ihmisiä. Modernisti kodikas-blogin Kerttu oli juontamassa iltaa ja Isku oli tapansa mukaan pistänyt pöydät koreaksi. Itse olin nyt ensimmäistä kertaa, mutta mitä olen kuullut, on Isku aina pitänyt kutsuvieraistaan hyvää huolta niin ruuan kuin juomien puolesta. Illan aikana pääsi myös hyödyntämään mukavaa 30% alennusta, mikä koski kaikkea myynnissä olevaa tavaraa. Tai siis olisi päässyt, mikäli kukkaro olisi tullut mukaan!

Meillä ei nyt onneksi ole ollut tarvetta millekään suuremmalle huonekaluhankinnalle, joten käyttämättä jäänyt alennusmahdollisuus ei harmittanut, mutta olisin kyllä ostanut pari ihanaa Anno tuotetta ja ainahan se alennus on kiva, edullisessakin ostoksessa. Tuo sisustajien keskuudessa suurta suosiota nauttiva, ihanista ihanin Anno tuli Iskuun myyntiin alku kuusta ja Annon tuotteiden ympärillä kävikin kova kuhina illan aikana. Ihastuin vihreisiin marmorisiin kynttilänjalkoihin kovasti. Isomman purkin ostin kynätelineeksi itselleni. Kynäpurkki toimii minulle nyt motivaattorina saada oma työhuone hieman nopeammalla tahdilla vihdoin valmiiksi. Työhuoneesta lisää myöhemmin.


 


Olen tosi innoissani Annon tulosta Iskuun, sillä täällä meillä Jyväskylässä on harmillisen vähän kodin piensisustukseen suunnattuja putiikkeja. Pari romanttiseen tyyliin istuvaa sisustusmyymälää löytyy, mutta muuten on joutunut roikkumaan aikalailla nettikauppojen varassa. Se on harmi, sillä itse ainakin tykkään nähdä tuotteen livenä, tuntea materiaalin käsissäni ja nähdä sävyn, että mihin päin se taittaa ja mätsääkö varmasti muuhun sisustukseen. Koska kyllä niitä ylläreitä vaan toisinaan nettiostosten parissa tapahtuu, kun tuotekuva ei täysin vastaakaan todellisuutta.

Mutta onneksi kuitenkin jotain pientä mieluisaa katseltavaa (ja osteltavaa) löytyy, ja tähän liittyen on itseasiassa vähän ajan sisään tapahtunut mukavaa edistystä, ainakin omien sisustusmieltymysteni vinkkelistä. Nykyään pidän Sokkarin kodinosaston valikoimasta tosi paljon. Omaan makuuni siinä tapahtui hyvä muutos osaston muutettua pohjakerroksesta kakkoskerrokseen, vaikkakin osasto on nykyisellään kooltaan pienempi. Valikoima kuitenkin ratkaisee ja itseäni miellyttää tämä nykyinen paljon enemmän. Erityisesti Bloomingvillen tuotteet on ihan ykkösiä Sokkarin valikoimassa. Ostinkin sarjaan kuuluvan marmorisen purnukan aiemmin syksyllä pähkinöitä varten. Purkki näkyy ainakin tässä postauksessa.

H&M Home on toinen kiva sisustuskauppa, missä tulee pyörähdettyä silloin tällöin tarjontaa ihastelemassa. Ensimmäinen, hieman pienempi H&M Home saatiin pari vuotta sitten ja nyt Sepän, uuden kauppakeskuksen, myötä Jyväskylästä löytyy myös toinen Hennesin kotiosasto. Tykkään tuotteiden tyylistä ja laajasta valikoimasta ja varsinkin  koristetyynynpäällisiä on tullut ostettua.

Annon saapuminen Iskun valikoimaan toden totta oli kiva piristysruiske tämän kylän edullisen piensisustustarjonnan pariin, mutta kyllä tänne vielä Granit tai muu vastaava hyvin mahtuisi! Vai mitä olette muut Jyväskylän seudulla asuvat, sisustuksen ystävät mieltä?

Eevi


Seuraa blogia:

Kommentit

  1. Hei. Oletko käynyt Muuramessa Annival Interiorissa? Todella monipuolinen sisustajan paratiisi. Verkkokauppakin heillä on..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ja kiitos kommentista! Annival on kyllä tuttu paikka, heillä on todella runsas ja monipuolinen valikoima. Erityisesti pidän heidän matoista, mutta piensisustustarjonta ei osu ihan omaan makuuni. Nykyään olen kovasti ihastellut myös heidän liikkeen vaatepuolta :)

      Poista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on tärkeä. Kiitos, kun kommentoit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HAY & IKEA - mallisto myyntiin tänään!

Jos ei kaikille, niin suurimmalle osalle sisustuksesta kiinnostuneelle varsin tuttuja ovat Tanskalaisen HAYn Hee-tuolit sekä Tray-sohvapöydät. Nämä löytyvät monen kotoa ja mikäli niitä ei omasta kodista löydy, näkee niitä päivittäin blogeissa ja somen sisustusryhmissä. HAYn modernit tuotteet ovat kovassa suosiossa sisustajien keskuudessa, mutta kuinkahan käy HAYn ja IKEAn yhteisen erikoismalliston?
Keväällä sisustusfanien mielenkiinnon herätti  tieto HAYn ja IKEAn alkavan yhteistyöhön yhteisen malliston merkeissä. Asiasta on toki uutisoitu sen jälkeen paljon ja maistiaisia on saatu tiedotteiden muodossa ja somen eri kanavilla pitkin kesää ja alku syksyä. Habitare-messuilla oli mahdollisuus tutustua tuotteisiin tarkemmin, mutta tänään tuo mallisto vihdoin on tullut myyntiin. Mallisto kantaa nimeä YPPERLIG ja sisältää todella raikkaita ja ihanan leikkisiä huonekaluja ja sisustustavaroita, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta.
Kokosin mielenkiintoisista ja omaa silmää miellyttävistä tu…

Vuoden 2017 sisustushankinnat x 10

Hellurei ja mukavaa joulun jälkeistä aikaa kaikille! Toivottavasti joulu meni rentoutuen. Täällä tuli pieni blogitauko joulutouhujen keskellä, mutta nyt takaisin sorvin ääreen. Olin julkaisemassa tätä postausta jo toissapäivänä, mutta niin vain kävi ensimmäistä kertaa minullekin, että valmis teksti hävisi huolimattoman napin painalluksen seurauksena bittiavaruuteen, kuin tuhka tuuleen! Kyllä keljutti. Kaiken sen kiukun ja harmituksen keskellä ei kuitenkaan muu auttanut, kuin alkaa uudestaan kirjoittamaan.
Kerttu heitti sisustusbloggaajille joulun alla haasteen listata menneen vuoden kymmenen mieluisinta sisustushankintaa. Otin haasteesta kopin ja listasin omat hankintamme.


Ruokapöydän tuolit / JotexVaikka vanhat ruokapöydän tuolit olivat hyvät ja helppo hoitoiset, kaipasin pitkään uusia. Tuolit oli korkeaseälkäiset ja nahkaverhoillut. Yhdessä massiivisen ruokapöydän ja niin ikään kokonsa puolesta suht näyttävän, pöydän yllä roikkuvan valaisimen (ei näy kuvassa) kanssa kokonaisuus oli k…

Ihanan pehmeät ja edulliset pellavalakanat.

Aina korkea hinta ei ole tae parhaasta laadusta. Kestävyyden kannalta pellavalakanat lienee suurimmaksi osaksi hyvälaatuisia, mutta pehmeyden suhteen kirjo on laajempi. Mistä pehmeät pellavaiset kohtuu hintaan?
Pellava on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä tekstiilimateriaaleista, eikä suotta. Luonnonmateriaalit kestävät aikaa kulutuksen puolesta erittäin hyvin ja yleensä vain paranevat käytön myötä. Pellava on tästä hyvä esimerkki; mitä enemmän sitä käytät, sitä paremmaksi se muuttuu. Jokaisen pesun jälkeen materiaali pehmenee, joten pehmoisia unia on tiedossa.Tulin hankkineeksi ensimmäiset pellavalakanat tässä alku syksystä ja täytynee todeta, että ystäväni lakanataktiikka omistaa vain parit lakanat, houkuttelee. Jos satsaisi laadukkaisiin ja mukaviin pellavalakanoihin muutaman setin verran, voisi lakanakaappia karsia isolla kädellä. Turhan paljon niitäkin hyllyillä notkuu, vaikka karsimista tässä vuoden aikana olen tehnyt lakanahyllylläkin.
Pellavalakanoiden suhteen vertailua tein …