Siirry pääsisältöön

ANNO & Jyväskylän sisustuskaupat
Pari viikkoa sitten olin Iskun järjestämässä, joka vuotisessa kanta-asiakasillassa. Vieraita oli yli 500 ja paikka kuhisi sisustuksesta kiinnostuneita ihmisiä. Modernisti kodikas-blogin Kerttu oli juontamassa iltaa ja Isku oli tapansa mukaan pistänyt pöydät koreaksi. Itse olin nyt ensimmäistä kertaa, mutta mitä olen kuullut, on Isku aina pitänyt kutsuvieraistaan hyvää huolta niin ruuan kuin juomien puolesta. Illan aikana pääsi myös hyödyntämään mukavaa 30% alennusta, mikä koski kaikkea myynnissä olevaa tavaraa. Tai siis olisi päässyt, mikäli kukkaro olisi tullut mukaan!

Meillä ei nyt onneksi ole ollut tarvetta millekään suuremmalle huonekaluhankinnalle, joten käyttämättä jäänyt alennusmahdollisuus ei harmittanut, mutta olisin kyllä ostanut pari ihanaa Anno tuotetta ja ainahan se alennus on kiva, edullisessakin ostoksessa. Tuo sisustajien keskuudessa suurta suosiota nauttiva, ihanista ihanin Anno tuli Iskuun myyntiin alku kuusta ja Annon tuotteiden ympärillä kävikin kova kuhina illan aikana. Ihastuin vihreisiin marmorisiin kynttilänjalkoihin kovasti. Isomman purkin ostin kynätelineeksi itselleni. Kynäpurkki toimii minulle nyt motivaattorina saada oma työhuone hieman nopeammalla tahdilla vihdoin valmiiksi. Työhuoneesta lisää myöhemmin.


 


Olen tosi innoissani Annon tulosta Iskuun, sillä täällä meillä Jyväskylässä on harmillisen vähän kodin piensisustukseen suunnattuja putiikkeja. Pari romanttiseen tyyliin istuvaa sisustusmyymälää löytyy, mutta muuten on joutunut roikkumaan aikalailla nettikauppojen varassa. Se on harmi, sillä itse ainakin tykkään nähdä tuotteen livenä, tuntea materiaalin käsissäni ja nähdä sävyn, että mihin päin se taittaa ja mätsääkö varmasti muuhun sisustukseen. Koska kyllä niitä ylläreitä vaan toisinaan nettiostosten parissa tapahtuu, kun tuotekuva ei täysin vastaakaan todellisuutta.

Mutta onneksi kuitenkin jotain pientä mieluisaa katseltavaa (ja osteltavaa) löytyy, ja tähän liittyen on itseasiassa vähän ajan sisään tapahtunut mukavaa edistystä, ainakin omien sisustusmieltymysteni vinkkelistä. Nykyään pidän Sokkarin kodinosaston valikoimasta tosi paljon. Omaan makuuni siinä tapahtui hyvä muutos osaston muutettua pohjakerroksesta kakkoskerrokseen, vaikkakin osasto on nykyisellään kooltaan pienempi. Valikoima kuitenkin ratkaisee ja itseäni miellyttää tämä nykyinen paljon enemmän. Erityisesti Bloomingvillen tuotteet on ihan ykkösiä Sokkarin valikoimassa. Ostinkin sarjaan kuuluvan marmorisen purnukan aiemmin syksyllä pähkinöitä varten. Purkki näkyy ainakin tässä postauksessa.

H&M Home on toinen kiva sisustuskauppa, missä tulee pyörähdettyä silloin tällöin tarjontaa ihastelemassa. Ensimmäinen, hieman pienempi H&M Home saatiin pari vuotta sitten ja nyt Sepän, uuden kauppakeskuksen, myötä Jyväskylästä löytyy myös toinen Hennesin kotiosasto. Tykkään tuotteiden tyylistä ja laajasta valikoimasta ja varsinkin  koristetyynynpäällisiä on tullut ostettua.

Annon saapuminen Iskun valikoimaan toden totta oli kiva piristysruiske tämän kylän edullisen piensisustustarjonnan pariin, mutta kyllä tänne vielä Granit tai muu vastaava hyvin mahtuisi! Vai mitä olette muut Jyväskylän seudulla asuvat, sisustuksen ystävät mieltä?

Eevi


Seuraa blogia:

Kommentit

  1. Hei. Oletko käynyt Muuramessa Annival Interiorissa? Todella monipuolinen sisustajan paratiisi. Verkkokauppakin heillä on..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ja kiitos kommentista! Annival on kyllä tuttu paikka, heillä on todella runsas ja monipuolinen valikoima. Erityisesti pidän heidän matoista, mutta piensisustustarjonta ei osu ihan omaan makuuni. Nykyään olen kovasti ihastellut myös heidän liikkeen vaatepuolta :)

      Poista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on tärkeä. Kiitos, kun kommentoit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tapetin päälle maalaaminen.

Kirjava, hieman kohokuvioinen tapetti oli kaunis, mutta kuitenkin turhan levoton makuuhuoneeseen. En kuitenkaan jaksanut alkaa tapettia poistamaan, vaan päätin maalata suoraan päälle. Minkälaista jälkeä tuli?
Melko yleinen mielipide on, ettei tapetin päälle kannata maalata. Ja toki siinä on perääkin. Jos tapetti on huonosti kiinni alustassa, voi se herkästi lähteä maalin kosteuden voimasta kupruilemaan ja pahimmassa tapauksessa irtoaa maalin alta. Tähän sain maalikaupasta vinkin millä halutessaan voi testata, lähteekö tapetti mahdollisesti irti maalatessa. Vinkki oli yksinkertainen; kostuta tapettia vedellä. Mikäli tapetti ei vedestä tykkää huonoa, todennäköistä on, että maalin voi tapetin päälle maalata ongelmitta.


Itse tiesin ammattilaisen laittaneen talomme tapetit ja maalikaupan myyjänkin ollessa vakuuttunut tapetin olevan hyvin kiinni seinässä ammattilaisen jäljiltä, saatoin huoletta ryhtyä maalaus hommiin. Kohde oli siis makuuhuoneemme, missä kolme seinää oli tapetoitu kirjavalla…

Sykähdyttävimmät sisustustrendit 2018.

Monet mediat ja blogit on listanneet vuoden 2018 sisustustrendejä näin alku vuoden kunniaksi. Mitä on luvassa, mikä kiinnostaa ja ihastuttaa sisustajaa vuonna 2018? Itse halusin myös koota postauksen, joka on täynnä sykähdyttäviä trendejä.
Sammuneet sävytTikkurila julkisti tapansa mukaan viime vuoden puolella tämän vuoden värin sekä värikokoelman, missä kaikki värit sulautuu toisiinsa tehden niiden yhdistelystä helppoa. Tikkurilan vuoden värit toistaa samaa linjaa kuin muutkin; ihania murrettuja, sammuneita sävyjä. Väreissä pinnalla tulee erityisesti olemaan punaisen ja nuden eri sävyt, sekä murretut pastellit, eritoten roosaa näkyy paljon.Kuvat: Tikkurila / H&M Home / fermLIVING
KeramiikkaKeramiikkaa näkyi viime vuoden aikana jo paljon, mutta uskon sen suosion nousevan vielä entisestään tänä vuonna. Erityisesti keraamiset astiat ja maljakot tuntuu erittäin trendikkäiltä ja monien sisustuskauppojen valikoimissa tämä on nähtävissä. 
Kuvat: Tine K Home
TaideViime vuosina paljon pinnall…

Sängynpäädyn suunnittelusta seinän purkuun - asioilla on tapana rönsyillä.

Olen tässä viime aikoina enenevissä määrin miettinyt sängynpäädyn hankkimista. Meillä ei koskaan ole ollut sängynpäätyä, mutta nyt olisi kehiteltävä jotain. Kodin sisustaminen on loputon suo ja usein homma lähtee hieman rönsyilemään. Sängynpäädyn suunnittelukin ajautui seinän purkuajatuksiin.
Meillä on makkarin seinässä valkoinen, struktuuripinnoitteella vedetty efektimaali, jonka maalasin noin pari vuotta sitten. Maali on ollut oikein hyvä, eikä seinä ole likaantunut tyynyistä, vaikka ne suoraan seinää vasten onkin. Yksi pieni ongelma tosin ilmeni tässä taannoin. Jokin aika sitten petasin vaihtelun vuoksi mustan aluslakanan sänkyyn, minkä myötä paljastui, että seinästä irtoaa sänkyyn ohutta pölyä tuosta struktuuripinnoitteesta. Tätä ei oltu koskaan aiemmin huomattu yleensä aina sängyssä olevien valkoisten aluslakanoiden takia. Eipä tarvitse enää ihmetellä omaa aivastelun määrää, kerta nukutaan siinä maalipölyssä! Näin pölyallergikkona sängyn alla (toisinaan) olevat pölypallotkin voiva…