Siirry pääsisältöön

HAY & IKEA - mallisto myyntiin tänään!

Jos ei kaikille, niin suurimmalle osalle sisustuksesta kiinnostuneelle varsin tuttuja ovat Tanskalaisen HAYn Hee-tuolit sekä Tray-sohvapöydät. Nämä löytyvät monen kotoa ja mikäli niitä ei omasta kodista löydy, näkee niitä päivittäin blogeissa ja somen sisustusryhmissä. HAYn modernit tuotteet ovat kovassa suosiossa sisustajien keskuudessa, mutta kuinkahan käy HAYn ja IKEAn yhteisen erikoismalliston?

Keväällä sisustusfanien mielenkiinnon herätti  tieto HAYn ja IKEAn alkavan yhteistyöhön yhteisen malliston merkeissä. Asiasta on toki uutisoitu sen jälkeen paljon ja maistiaisia on saatu tiedotteiden muodossa ja somen eri kanavilla pitkin kesää ja alku syksyä. Habitare-messuilla oli mahdollisuus tutustua tuotteisiin tarkemmin, mutta tänään tuo mallisto vihdoin on tullut myyntiin. Mallisto kantaa nimeä YPPERLIG ja sisältää todella raikkaita ja ihanan leikkisiä huonekaluja ja sisustustavaroita, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta.

Kokosin mielenkiintoisista ja omaa silmää miellyttävistä tuotteista kollaasit. Mallistosta löytyy niin huonekaluja kuin pienempiä sisustustavaroita sekä -tekstiilejä. Hauskoja ratkaisuja ja leikkisiä yksityiskohtia tuotteissa, joiden myötä tuotteet säilyttävät varmasti mielenkiintonsa pitkään. Habitaressa tutkailin hieman malliston tuotteita ja omaksi suosikiksi nousi sohva, joka muuntuu myös sängyksi. Sohvan istuinosa on joustinpatja, joten hyvät yöunet on taatut. Ja ulkonäkö todella kaunis! Jos meillä olisi kesämökki, hommaisin sohvan ehdottomasti sinne ❥ (Pitäisikö alkaa kattelemaan 😀) Sohvan lisäksi tykkään metallisesta lehtitelineestä, jota myös Habitaressa katselin ihan sillä silmällä, jos sen hankkisin kotiin. Se ratkaisisi minun ongelman makuuhuoneessa liittyen lehti- ja pientavarasäilytykseen. Teline tuntui jämäkältä ja juuri sopivan kokoiselta ajateltuun kohtaan makuuhuoneessa. Eikä hintakaan päätä huimaa, ei tosiaan!


YPPERLIG-malliston lisäksi yhteistyön hedelmänä sai ikoninen IKEA-kassi uudistuneen ulkonäön, kun HAYn toinen suunnittelija, Mette, halusi päivittää kassin ilmettä. Kassit on edelleen ihanan isoja ja kestäviä, sillä materiaali ja malli on pysynyt ennallaan, mutta värimaailmaa ja kudontaa on muokattu. Hieman HAY-ilmettä siis IKEA-kasseihinkin luvassa.

Joko kävit shoppailemassa parhaat päältä? Mitä ostit? Veikkaan, että tuotteet käyvät hyvin kaupaksi, sen verran raikas ja monipuolinen mallisto on!

Eevi

Kollaasien kuvat IKEA


Seuraa blogia:
IG decofeast || FB decoFeast.

Kommentit

 1. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00346596/

  Tää olis täydellinen meidän rantasaunalle! :) ...ai niin pitäs ensin hankkia se rantasauna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida auttaa muu, kuin rueta mökkien ja rantasaunojen hankintaan, että saadaan kivat sohvat 😁

   Poista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on tärkeä. Kiitos, kun kommentoit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuoden 2017 sisustushankinnat x 10

Hellurei ja mukavaa joulun jälkeistä aikaa kaikille! Toivottavasti joulu meni rentoutuen. Täällä tuli pieni blogitauko joulutouhujen keskellä, mutta nyt takaisin sorvin ääreen. Olin julkaisemassa tätä postausta jo toissapäivänä, mutta niin vain kävi ensimmäistä kertaa minullekin, että valmis teksti hävisi huolimattoman napin painalluksen seurauksena bittiavaruuteen, kuin tuhka tuuleen! Kyllä keljutti. Kaiken sen kiukun ja harmituksen keskellä ei kuitenkaan muu auttanut, kuin alkaa uudestaan kirjoittamaan.
Kerttu heitti sisustusbloggaajille joulun alla haasteen listata menneen vuoden kymmenen mieluisinta sisustushankintaa. Otin haasteesta kopin ja listasin omat hankintamme.


Ruokapöydän tuolit / JotexVaikka vanhat ruokapöydän tuolit olivat hyvät ja helppo hoitoiset, kaipasin pitkään uusia. Tuolit oli korkeaseälkäiset ja nahkaverhoillut. Yhdessä massiivisen ruokapöydän ja niin ikään kokonsa puolesta suht näyttävän, pöydän yllä roikkuvan valaisimen (ei näy kuvassa) kanssa kokonaisuus oli k…

Ihanan pehmeät ja edulliset pellavalakanat.

Aina korkea hinta ei ole tae parhaasta laadusta. Kestävyyden kannalta pellavalakanat lienee suurimmaksi osaksi hyvälaatuisia, mutta pehmeyden suhteen kirjo on laajempi. Mistä pehmeät pellavaiset kohtuu hintaan?
Pellava on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä tekstiilimateriaaleista, eikä suotta. Luonnonmateriaalit kestävät aikaa kulutuksen puolesta erittäin hyvin ja yleensä vain paranevat käytön myötä. Pellava on tästä hyvä esimerkki; mitä enemmän sitä käytät, sitä paremmaksi se muuttuu. Jokaisen pesun jälkeen materiaali pehmenee, joten pehmoisia unia on tiedossa.Tulin hankkineeksi ensimmäiset pellavalakanat tässä alku syksystä ja täytynee todeta, että ystäväni lakanataktiikka omistaa vain parit lakanat, houkuttelee. Jos satsaisi laadukkaisiin ja mukaviin pellavalakanoihin muutaman setin verran, voisi lakanakaappia karsia isolla kädellä. Turhan paljon niitäkin hyllyillä notkuu, vaikka karsimista tässä vuoden aikana olen tehnyt lakanahyllylläkin.
Pellavalakanoiden suhteen vertailua tein …