Siirry pääsisältöön

HAY & IKEA - mallisto myyntiin tänään!

Jos ei kaikille, niin suurimmalle osalle sisustuksesta kiinnostuneelle varsin tuttuja ovat Tanskalaisen HAYn Hee-tuolit sekä Tray-sohvapöydät. Nämä löytyvät monen kotoa ja mikäli niitä ei omasta kodista löydy, näkee niitä päivittäin blogeissa ja somen sisustusryhmissä. HAYn modernit tuotteet ovat kovassa suosiossa sisustajien keskuudessa, mutta kuinkahan käy HAYn ja IKEAn yhteisen erikoismalliston?

Keväällä sisustusfanien mielenkiinnon herätti  tieto HAYn ja IKEAn alkavan yhteistyöhön yhteisen malliston merkeissä. Asiasta on toki uutisoitu sen jälkeen paljon ja maistiaisia on saatu tiedotteiden muodossa ja somen eri kanavilla pitkin kesää ja alku syksyä. Habitare-messuilla oli mahdollisuus tutustua tuotteisiin tarkemmin, mutta tänään tuo mallisto vihdoin on tullut myyntiin. Mallisto kantaa nimeä YPPERLIG ja sisältää todella raikkaita ja ihanan leikkisiä huonekaluja ja sisustustavaroita, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta.

Kokosin mielenkiintoisista ja omaa silmää miellyttävistä tuotteista kollaasit. Mallistosta löytyy niin huonekaluja kuin pienempiä sisustustavaroita sekä -tekstiilejä. Hauskoja ratkaisuja ja leikkisiä yksityiskohtia tuotteissa, joiden myötä tuotteet säilyttävät varmasti mielenkiintonsa pitkään. Habitaressa tutkailin hieman malliston tuotteita ja omaksi suosikiksi nousi sohva, joka muuntuu myös sängyksi. Sohvan istuinosa on joustinpatja, joten hyvät yöunet on taatut. Ja ulkonäkö todella kaunis! Jos meillä olisi kesämökki, hommaisin sohvan ehdottomasti sinne ❥ (Pitäisikö alkaa kattelemaan 😀) Sohvan lisäksi tykkään metallisesta lehtitelineestä, jota myös Habitaressa katselin ihan sillä silmällä, jos sen hankkisin kotiin. Se ratkaisisi minun ongelman makuuhuoneessa liittyen lehti- ja pientavarasäilytykseen. Teline tuntui jämäkältä ja juuri sopivan kokoiselta ajateltuun kohtaan makuuhuoneessa. Eikä hintakaan päätä huimaa, ei tosiaan!


YPPERLIG-malliston lisäksi yhteistyön hedelmänä sai ikoninen IKEA-kassi uudistuneen ulkonäön, kun HAYn toinen suunnittelija, Mette, halusi päivittää kassin ilmettä. Kassit on edelleen ihanan isoja ja kestäviä, sillä materiaali ja malli on pysynyt ennallaan, mutta värimaailmaa ja kudontaa on muokattu. Hieman HAY-ilmettä siis IKEA-kasseihinkin luvassa.

Joko kävit shoppailemassa parhaat päältä? Mitä ostit? Veikkaan, että tuotteet käyvät hyvin kaupaksi, sen verran raikas ja monipuolinen mallisto on!

Eevi

Kollaasien kuvat IKEA


Seuraa blogia:
IG decofeast || FB decoFeast.

Kommentit

 1. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00346596/

  Tää olis täydellinen meidän rantasaunalle! :) ...ai niin pitäs ensin hankkia se rantasauna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida auttaa muu, kuin rueta mökkien ja rantasaunojen hankintaan, että saadaan kivat sohvat 😁

   Poista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on tärkeä. Kiitos, kun kommentoit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tapetin päälle maalaaminen.

Kirjava, hieman kohokuvioinen tapetti oli kaunis, mutta kuitenkin turhan levoton makuuhuoneeseen. En kuitenkaan jaksanut alkaa tapettia poistamaan, vaan päätin maalata suoraan päälle. Minkälaista jälkeä tuli?
Melko yleinen mielipide on, ettei tapetin päälle kannata maalata. Ja toki siinä on perääkin. Jos tapetti on huonosti kiinni alustassa, voi se herkästi lähteä maalin kosteuden voimasta kupruilemaan ja pahimmassa tapauksessa irtoaa maalin alta. Tähän sain maalikaupasta vinkin millä halutessaan voi testata, lähteekö tapetti mahdollisesti irti maalatessa. Vinkki oli yksinkertainen; kostuta tapettia vedellä. Mikäli tapetti ei vedestä tykkää huonoa, todennäköistä on, että maalin voi tapetin päälle maalata ongelmitta.


Itse tiesin ammattilaisen laittaneen talomme tapetit ja maalikaupan myyjänkin ollessa vakuuttunut tapetin olevan hyvin kiinni seinässä ammattilaisen jäljiltä, saatoin huoletta ryhtyä maalaus hommiin. Kohde oli siis makuuhuoneemme, missä kolme seinää oli tapetoitu kirjavalla…

Sykähdyttävimmät sisustustrendit 2018.

Monet mediat ja blogit on listanneet vuoden 2018 sisustustrendejä näin alku vuoden kunniaksi. Mitä on luvassa, mikä kiinnostaa ja ihastuttaa sisustajaa vuonna 2018? Itse halusin myös koota postauksen, joka on täynnä sykähdyttäviä trendejä.
Sammuneet sävytTikkurila julkisti tapansa mukaan viime vuoden puolella tämän vuoden värin sekä värikokoelman, missä kaikki värit sulautuu toisiinsa tehden niiden yhdistelystä helppoa. Tikkurilan vuoden värit toistaa samaa linjaa kuin muutkin; ihania murrettuja, sammuneita sävyjä. Väreissä pinnalla tulee erityisesti olemaan punaisen ja nuden eri sävyt, sekä murretut pastellit, eritoten roosaa näkyy paljon.Kuvat: Tikkurila / H&M Home / fermLIVING
KeramiikkaKeramiikkaa näkyi viime vuoden aikana jo paljon, mutta uskon sen suosion nousevan vielä entisestään tänä vuonna. Erityisesti keraamiset astiat ja maljakot tuntuu erittäin trendikkäiltä ja monien sisustuskauppojen valikoimissa tämä on nähtävissä. 
Kuvat: Tine K Home
TaideViime vuosina paljon pinnall…

Sängynpäädyn suunnittelusta seinän purkuun - asioilla on tapana rönsyillä.

Olen tässä viime aikoina enenevissä määrin miettinyt sängynpäädyn hankkimista. Meillä ei koskaan ole ollut sängynpäätyä, mutta nyt olisi kehiteltävä jotain. Kodin sisustaminen on loputon suo ja usein homma lähtee hieman rönsyilemään. Sängynpäädyn suunnittelukin ajautui seinän purkuajatuksiin.
Meillä on makkarin seinässä valkoinen, struktuuripinnoitteella vedetty efektimaali, jonka maalasin noin pari vuotta sitten. Maali on ollut oikein hyvä, eikä seinä ole likaantunut tyynyistä, vaikka ne suoraan seinää vasten onkin. Yksi pieni ongelma tosin ilmeni tässä taannoin. Jokin aika sitten petasin vaihtelun vuoksi mustan aluslakanan sänkyyn, minkä myötä paljastui, että seinästä irtoaa sänkyyn ohutta pölyä tuosta struktuuripinnoitteesta. Tätä ei oltu koskaan aiemmin huomattu yleensä aina sängyssä olevien valkoisten aluslakanoiden takia. Eipä tarvitse enää ihmetellä omaa aivastelun määrää, kerta nukutaan siinä maalipölyssä! Näin pölyallergikkona sängyn alla (toisinaan) olevat pölypallotkin voiva…