Siirry pääsisältöön

Inspiroivaa lenkkiseuraa.

Tänään on torstai. Torstai on nykyään lempipäiväni ja sanontakin sen sanoo; toivoa täynnä. Myös paljon inspiroitumista ja varmasti omiin haaveisiin on taas uutta potkua tiedossa. Koska tiedän, että tänään on luvassa kaksinkertainen määrä tuota inspiraatiota ja se tulee kestämään noin tunnin verran, vedän uudet tennarit* jalkaani, otan ovella jo innoissaan odottavan koiran hihnaan ja lähden utuiseen syysaamuun lenkille.

Yleensä kuuntelen lenkillä ollessani aina musiikkia, mutta tänä aamuna avaan Acast-sovelluksen ja kirjoitan hakukenttään Designtarinoita. Sieltä avautuu kolme podcastia ja kaksi näistä aivan uutukaista, tänään julkaistuja, joita en vielä ole kuullut. Ensimmäisen jakson pääsin kuulemaan jo hieman ennakkoon ja siinä kuultiin Balmuirin toimitusjohtajan Heidi Jaaran tarina Balmuirin synnystä ja tämän päivän kuulumisia. Jakso oli erittäin inspiroiva, jonka kuuntelinkin useampaan otteeseen. Koska kuulin sen etukäteen, seuraavan jakson odottelu tuntuikin sitten aika pitkältä. Mutta tänään odotus palkittiin!


Designtarinoita on Modernisti kodikas -blogin Kertun podcast-sarja ja Suomessa aivan omaa luokkaansa edustaessaan ensimmäistä sisustusaiheista podcastia. Designtarinoihin on tänään päivittynyt poikkeuksellisesti kaksi jaksoa ja syy siihen löytyy eilen alkaneessa Habitare-messussa. Olen innoissani! Koko lenkin ajan voin inspiroitua sisustusaiheiden parissa, kuunnellen inspiroivien ammattilaisten tarinoita ja kokemuksia. Sekä tietenkin fiilistellä huomenna alkavaa, omaa viikonloppulomaa Helsinkiin ja lauantain messuja. Lenkki menikin mukavasti rentoutuen Designtarinoiden parissa ja kotiin päästyäni kuuntelin uuden jakson vielä kerran läpi. Sen verran inspiroiva keskustelu oli Kertulla ja Alexa Dagmarilla. Minusta on aina mukava kuulla muiden tarinoita ja kokemuksia, sillä saan niistä todella paljon inspiraatiota omaan elämääni ja tuntuu, että omat unelmatkin ovat toteutettavissa, kun kuulee muiden onnistumistarinoita. Edellisessä postauksessa kerroinkin omista unelmista ja olen kyllä superonnellinen, että päätin hakea opiskelemaan.

Habitaresta kuullun extrajakson sekä monen seuraamani Instagram-tilin innoittamana, alankin nyt hieman valmistelemaan huomisen lähtöä Helsinkiin katsomalla tavarat valmiiksi, lataamalla kameran akun täyteen ja valitsemalla hyvät kengät mukaan, joilla jaksaa koko lauantaipäivän Habitaressa. Tennarit* tosin jäävät viikonlopuksi kotiin, vaikka voisivat ollakin paras vaihtoehto koko päivän jalkeilla oloon messuilla, sen verran hyvät ja kevyet ovat olleet.

Eevi


*Tennarit saatu bloginäkyvyyttä vastaan. Tennarit sekä paljon muuta löydät Color4Care-verkkokaupasta. 
Itse olen ollut tennareihin oikein tyytyväinen. Omaan melko leveän jalkapöydän ja vaivaisenluu vihoittelee huonoissa, liian kapeissa kengissä. Nämä lenkkarit on olleet minun jalalleni erityisen hyvät, sillä lesti on mukavan leveä. Suosittelen!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HAY & IKEA - mallisto myyntiin tänään!

Jos ei kaikille, niin suurimmalle osalle sisustuksesta kiinnostuneelle varsin tuttuja ovat Tanskalaisen HAYn Hee-tuolit sekä Tray-sohvapöydät. Nämä löytyvät monen kotoa ja mikäli niitä ei omasta kodista löydy, näkee niitä päivittäin blogeissa ja somen sisustusryhmissä. HAYn modernit tuotteet ovat kovassa suosiossa sisustajien keskuudessa, mutta kuinkahan käy HAYn ja IKEAn yhteisen erikoismalliston?
Keväällä sisustusfanien mielenkiinnon herätti  tieto HAYn ja IKEAn alkavan yhteistyöhön yhteisen malliston merkeissä. Asiasta on toki uutisoitu sen jälkeen paljon ja maistiaisia on saatu tiedotteiden muodossa ja somen eri kanavilla pitkin kesää ja alku syksyä. Habitare-messuilla oli mahdollisuus tutustua tuotteisiin tarkemmin, mutta tänään tuo mallisto vihdoin on tullut myyntiin. Mallisto kantaa nimeä YPPERLIG ja sisältää todella raikkaita ja ihanan leikkisiä huonekaluja ja sisustustavaroita, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta.
Kokosin mielenkiintoisista ja omaa silmää miellyttävistä tu…

Vuoden 2017 sisustushankinnat x 10

Hellurei ja mukavaa joulun jälkeistä aikaa kaikille! Toivottavasti joulu meni rentoutuen. Täällä tuli pieni blogitauko joulutouhujen keskellä, mutta nyt takaisin sorvin ääreen. Olin julkaisemassa tätä postausta jo toissapäivänä, mutta niin vain kävi ensimmäistä kertaa minullekin, että valmis teksti hävisi huolimattoman napin painalluksen seurauksena bittiavaruuteen, kuin tuhka tuuleen! Kyllä keljutti. Kaiken sen kiukun ja harmituksen keskellä ei kuitenkaan muu auttanut, kuin alkaa uudestaan kirjoittamaan.
Kerttu heitti sisustusbloggaajille joulun alla haasteen listata menneen vuoden kymmenen mieluisinta sisustushankintaa. Otin haasteesta kopin ja listasin omat hankintamme.


Ruokapöydän tuolit / JotexVaikka vanhat ruokapöydän tuolit olivat hyvät ja helppo hoitoiset, kaipasin pitkään uusia. Tuolit oli korkeaseälkäiset ja nahkaverhoillut. Yhdessä massiivisen ruokapöydän ja niin ikään kokonsa puolesta suht näyttävän, pöydän yllä roikkuvan valaisimen (ei näy kuvassa) kanssa kokonaisuus oli k…

Ihanan pehmeät ja edulliset pellavalakanat.

Aina korkea hinta ei ole tae parhaasta laadusta. Kestävyyden kannalta pellavalakanat lienee suurimmaksi osaksi hyvälaatuisia, mutta pehmeyden suhteen kirjo on laajempi. Mistä pehmeät pellavaiset kohtuu hintaan?
Pellava on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä tekstiilimateriaaleista, eikä suotta. Luonnonmateriaalit kestävät aikaa kulutuksen puolesta erittäin hyvin ja yleensä vain paranevat käytön myötä. Pellava on tästä hyvä esimerkki; mitä enemmän sitä käytät, sitä paremmaksi se muuttuu. Jokaisen pesun jälkeen materiaali pehmenee, joten pehmoisia unia on tiedossa.Tulin hankkineeksi ensimmäiset pellavalakanat tässä alku syksystä ja täytynee todeta, että ystäväni lakanataktiikka omistaa vain parit lakanat, houkuttelee. Jos satsaisi laadukkaisiin ja mukaviin pellavalakanoihin muutaman setin verran, voisi lakanakaappia karsia isolla kädellä. Turhan paljon niitäkin hyllyillä notkuu, vaikka karsimista tässä vuoden aikana olen tehnyt lakanahyllylläkin.
Pellavalakanoiden suhteen vertailua tein …