Siirry pääsisältöön

Designtarinoita - uusi inspiroiva podcast-sarja

Pidätkö sisustamisesta ja yleisesti asioista mitä liittyy sisustamiseen ja designiin? Huonekalujen toimivuudesta ja kauniista ulkonäöstä, itse sisustamisesta, valokuvaamisesta ja tuotteiden hyvästä laadusta; tätä kaikkea pääsemme näkemään ja kokemaan tv-ohjelmien, lehtien, blogien ja verkkokauppojen kautta ja tietenkin omissa kodeissamme. Nyt meitä intohimoisia sisustajia hemmotellaan, kun sisustus viedään täällä Suomessa ihan uudelle levelille.


Modernisti kodikas -blogin Kerttu luotsaa 7.9. alkavaa uutta podcast-sarjaa, Designtarinoita, missä päästään kuulemaan hieman pintaa syvemmältä minkälaisia ihmisiä ja tarinoita tuttujen brändien ja tuotteiden takana on. Podcastit on Suomessa vielä melko uusi juttu ja Designtarinoita onkin ensimmäinen sisustus- ja designaiheinen podcast-sarja Suomessa. Podcast on verkossa julkaistava puheohjelma tai sarja, jota voit kuunnella ja tilata silloin kuin se sinulle sopii. Podcastin kuunteluun suosittelen lataamaan puhelimeen Acast-nimisen sovelluksen, jonka kautta pystyt kuuntelemaan Designtarinoita 7.9. alkaen. Sovelluksen kautta pystyt tilaamaan myös muita kiinnostavia podcasteja aihealueittain.

Pääsin kuulemaan viikonloppuna ennakkoon Designtarinoiden ensimmäisen jakson, missä Kertulla on vieraana Balmuirin toimitusjohtaja Heidi Jaara. Kertulla ja Heidillä oli mielenkiintoinen keskustelu, jossa Heidi kertoi Balmuirin perustamisesta, mitkä asiat johti toiseen ja mitä Balmuirille ja heidän perheelleen kuuluu tänä päivänä. Jakso oli todella inspiroiva ja muistutti unelmien toteuttamisesta. Tarkastellessa listaa, keitä kaikkia vieraita Kertulle ohjelmaan on tulossa, tulee tunne, etten malta odottaa! Monipuolinen kattaus alan ammattilaisia kertomassa omasta työstään ja toki itsestään ja olen varma, että jokainen jakso tulee inspiroimaan jollain tasolla. Uusi jakso on kuunneltavissa joka viikko torstaisin. Toivottavasti sarja saa jatkoa myös ensimmäisen "kauden" jälkeen! 
Suosittelen Designtarinoita kuunneltavaksi jokaiselle, vaikka sisustaminen ei olisikaan se sinun juttusi. Vieraina on paljon yrittäjiä, ihmisiä isojen brändien takaa ja bisnesmaailman konkareita, joten olen varma, että inspiraatiota on luvassa useaan suuntaan.

Uusi podcast-sarja Designtarinoita 7.9. alkaen!

Eevi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HAY & IKEA - mallisto myyntiin tänään!

Jos ei kaikille, niin suurimmalle osalle sisustuksesta kiinnostuneelle varsin tuttuja ovat Tanskalaisen HAYn Hee-tuolit sekä Tray-sohvapöydät. Nämä löytyvät monen kotoa ja mikäli niitä ei omasta kodista löydy, näkee niitä päivittäin blogeissa ja somen sisustusryhmissä. HAYn modernit tuotteet ovat kovassa suosiossa sisustajien keskuudessa, mutta kuinkahan käy HAYn ja IKEAn yhteisen erikoismalliston?
Keväällä sisustusfanien mielenkiinnon herätti  tieto HAYn ja IKEAn alkavan yhteistyöhön yhteisen malliston merkeissä. Asiasta on toki uutisoitu sen jälkeen paljon ja maistiaisia on saatu tiedotteiden muodossa ja somen eri kanavilla pitkin kesää ja alku syksyä. Habitare-messuilla oli mahdollisuus tutustua tuotteisiin tarkemmin, mutta tänään tuo mallisto vihdoin on tullut myyntiin. Mallisto kantaa nimeä YPPERLIG ja sisältää todella raikkaita ja ihanan leikkisiä huonekaluja ja sisustustavaroita, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta.
Kokosin mielenkiintoisista ja omaa silmää miellyttävistä tu…

Vuoden 2017 sisustushankinnat x 10

Hellurei ja mukavaa joulun jälkeistä aikaa kaikille! Toivottavasti joulu meni rentoutuen. Täällä tuli pieni blogitauko joulutouhujen keskellä, mutta nyt takaisin sorvin ääreen. Olin julkaisemassa tätä postausta jo toissapäivänä, mutta niin vain kävi ensimmäistä kertaa minullekin, että valmis teksti hävisi huolimattoman napin painalluksen seurauksena bittiavaruuteen, kuin tuhka tuuleen! Kyllä keljutti. Kaiken sen kiukun ja harmituksen keskellä ei kuitenkaan muu auttanut, kuin alkaa uudestaan kirjoittamaan.
Kerttu heitti sisustusbloggaajille joulun alla haasteen listata menneen vuoden kymmenen mieluisinta sisustushankintaa. Otin haasteesta kopin ja listasin omat hankintamme.


Ruokapöydän tuolit / JotexVaikka vanhat ruokapöydän tuolit olivat hyvät ja helppo hoitoiset, kaipasin pitkään uusia. Tuolit oli korkeaseälkäiset ja nahkaverhoillut. Yhdessä massiivisen ruokapöydän ja niin ikään kokonsa puolesta suht näyttävän, pöydän yllä roikkuvan valaisimen (ei näy kuvassa) kanssa kokonaisuus oli k…

Ihanan pehmeät ja edulliset pellavalakanat.

Aina korkea hinta ei ole tae parhaasta laadusta. Kestävyyden kannalta pellavalakanat lienee suurimmaksi osaksi hyvälaatuisia, mutta pehmeyden suhteen kirjo on laajempi. Mistä pehmeät pellavaiset kohtuu hintaan?
Pellava on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä tekstiilimateriaaleista, eikä suotta. Luonnonmateriaalit kestävät aikaa kulutuksen puolesta erittäin hyvin ja yleensä vain paranevat käytön myötä. Pellava on tästä hyvä esimerkki; mitä enemmän sitä käytät, sitä paremmaksi se muuttuu. Jokaisen pesun jälkeen materiaali pehmenee, joten pehmoisia unia on tiedossa.Tulin hankkineeksi ensimmäiset pellavalakanat tässä alku syksystä ja täytynee todeta, että ystäväni lakanataktiikka omistaa vain parit lakanat, houkuttelee. Jos satsaisi laadukkaisiin ja mukaviin pellavalakanoihin muutaman setin verran, voisi lakanakaappia karsia isolla kädellä. Turhan paljon niitäkin hyllyillä notkuu, vaikka karsimista tässä vuoden aikana olen tehnyt lakanahyllylläkin.
Pellavalakanoiden suhteen vertailua tein …