Siirry pääsisältöön

Terveisiä maalipurkkien keskeltä ja Habitare-lipun arvonnan tulos.Maalin tuoksuisia terveisiä Keski-Suomesta! Täällä on muutama päivä telan kanssa heiluttu ja koti on saanut uutta ilmettä. Edellisessä postauksessa jo näittekin kuvia tuosta takkahuoneen ihanasta uudesta, vihreästä seinästä. Vihreä maali levisi myös talon toiseen päätyyn tytön huoneeseen. Nyt on alku viikko ihasteltu seiniä ja mieskin kehui, miten hyvä väri on. Kyllä hän toki siunauksensa antoi alunpitäenkin valitsemaani maaliin, mutta ei osannut ajatella, miten hienolta lopputulos tulisi näyttämään.

Maalasin loppujen lopuksi takkahuoneesta ja tytön huoneesta kummastakin yhdet seinät. Tytön huoneen ovi sai myös maalia pintaan, jonka maalasin mustalla liitutaulumaalilla. Hän ei tosin vielä tiedä, että oveen voi piirtää. Ajattelin paljastaa sen joskus myöhemmin, jotta voin hetken nauttia omaa silmää kovastikin miellyttävästä mustasta ovesta täysin puhtaana. Näiden lisäksi vihdoin ja viimein sain muutettua tytön pöydän ja tuolin ilmettä. Olen ostanut tuon vanhan pöytäsetin reilu vuosi sitten jo, mutten ole saanut aikaiseksi tehtyä sille aiemmin mitään. Ideoita on kyllä ollut, mutta huoneen sisustuksellinen visio on ollut aiemmin jokseenkin ontuva, joten ehkä tästä syystä en ole osannut tarttua kyseiseen projektiin. Ja hyvä niin, nyt kun idea koko huoneen sisustukseen on selkeä, myös pöydän ja tuolin osalta ajatus oli kirkas. Maalasin samalla vihreällä sävyllä pöydän kauttaaltaan ja tuolista istuimen. Nyt ne sopii kokonaisuuteen. Tytön huoneesta kuitenkin lisää myöhemmin, kunhan olen saanut sisustuksen valmiiksi. Värimaailma niiden osalta tulee olemaan murrettu vaaleanpunainen/roosa eri sävyissä.Sitten arvontaan! Minulla oli käynnissä blogihistoriani ihka ensimmäinen arvonta, jossa palkintona on lippu Habitare-messuille. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.-17.9.2017 ja pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyn koko messujen ajan. Sain syntymäpäivälahjaksi kyseisen lipun ystäviltäni, mutta lippu jäi ylimääräiseksi bloggaaja-passin myötä, joten halusin arpoa sen täällä blogissa. Suuri kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Sain postaukseen ihania kommentteja ja hyviä ajatuksia messujen suhteen jokaisella. Jos voisin, antaisin kaikille teille liput, mutta tässä arvonnassa oli vain yksi lippu, joten arpaonni ratkaisee. Meillä oli tytön kanssa yhteinen vapaapäivä, joten päätettiin järjestää arpajaiset yhdessä ja hän sai toimia onnettarena. Kirjoitin lapuille jokaisen arvontaan osallistuneen nimen ja tyttö sai nostaa kulhosta voittajalapun.


Arpa suosi tänään Merviä, onnea sinulle! Voitit lipun Habitare-messuille ja lippu oikeuttaa sisäänpääsyn messujen jokaisena päivänä. Toivottavasti messut tarjoavat paljon inspiraatiota keittiön ja olohuoneen sisustamiseen sekä  ideoita uuden sohvan hankintaan ❥ Laitan sinulle sähköpostia vielä tänään tulemaan.

Mikäli jäit vielä lippua messuille kaipaamaan, mene Instagramiin ja seuraa blogia siellä. Instagramin puolella nimittäin vielä tämän viikon aikana pyörähtää käyntiin toinen arvonta, jossa voi voittaa pääsylipun samaisille messuille. Lippuja on kaksi ja ne oikeuttaa sisäänpääsyn yhtenä, valitsemanasi päivänä. Liput on Messukeskuksen lahjoittamia blogini lukijoille ja seuraajille, joten laita instatilini seurantaan, ettei arvonta mene ohi!

Eevi

Seuraa blogia:
IG decofeast || FB decoFeast.

Kommentit

 1. Ihanaa kiitos! 💎 Varmasti tarjoaa. Rakastuin tuohon pirteän vihreään seinään. Todella kaunis sävy!🥑

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä vain ja kiitos itsellesi!
   Tuo vihreä on kyllä tosi ihana, ollaan koko perhe kovasti ihastuttu sävyyn ja voin kyllä lämpimästi suositella väriä muillekin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on tärkeä. Kiitos, kun kommentoit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HAY & IKEA - mallisto myyntiin tänään!

Jos ei kaikille, niin suurimmalle osalle sisustuksesta kiinnostuneelle varsin tuttuja ovat Tanskalaisen HAYn Hee-tuolit sekä Tray-sohvapöydät. Nämä löytyvät monen kotoa ja mikäli niitä ei omasta kodista löydy, näkee niitä päivittäin blogeissa ja somen sisustusryhmissä. HAYn modernit tuotteet ovat kovassa suosiossa sisustajien keskuudessa, mutta kuinkahan käy HAYn ja IKEAn yhteisen erikoismalliston?
Keväällä sisustusfanien mielenkiinnon herätti  tieto HAYn ja IKEAn alkavan yhteistyöhön yhteisen malliston merkeissä. Asiasta on toki uutisoitu sen jälkeen paljon ja maistiaisia on saatu tiedotteiden muodossa ja somen eri kanavilla pitkin kesää ja alku syksyä. Habitare-messuilla oli mahdollisuus tutustua tuotteisiin tarkemmin, mutta tänään tuo mallisto vihdoin on tullut myyntiin. Mallisto kantaa nimeä YPPERLIG ja sisältää todella raikkaita ja ihanan leikkisiä huonekaluja ja sisustustavaroita, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta.
Kokosin mielenkiintoisista ja omaa silmää miellyttävistä tu…

Vuoden 2017 sisustushankinnat x 10

Hellurei ja mukavaa joulun jälkeistä aikaa kaikille! Toivottavasti joulu meni rentoutuen. Täällä tuli pieni blogitauko joulutouhujen keskellä, mutta nyt takaisin sorvin ääreen. Olin julkaisemassa tätä postausta jo toissapäivänä, mutta niin vain kävi ensimmäistä kertaa minullekin, että valmis teksti hävisi huolimattoman napin painalluksen seurauksena bittiavaruuteen, kuin tuhka tuuleen! Kyllä keljutti. Kaiken sen kiukun ja harmituksen keskellä ei kuitenkaan muu auttanut, kuin alkaa uudestaan kirjoittamaan.
Kerttu heitti sisustusbloggaajille joulun alla haasteen listata menneen vuoden kymmenen mieluisinta sisustushankintaa. Otin haasteesta kopin ja listasin omat hankintamme.


Ruokapöydän tuolit / JotexVaikka vanhat ruokapöydän tuolit olivat hyvät ja helppo hoitoiset, kaipasin pitkään uusia. Tuolit oli korkeaseälkäiset ja nahkaverhoillut. Yhdessä massiivisen ruokapöydän ja niin ikään kokonsa puolesta suht näyttävän, pöydän yllä roikkuvan valaisimen (ei näy kuvassa) kanssa kokonaisuus oli k…

Ihanan pehmeät ja edulliset pellavalakanat.

Aina korkea hinta ei ole tae parhaasta laadusta. Kestävyyden kannalta pellavalakanat lienee suurimmaksi osaksi hyvälaatuisia, mutta pehmeyden suhteen kirjo on laajempi. Mistä pehmeät pellavaiset kohtuu hintaan?
Pellava on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä tekstiilimateriaaleista, eikä suotta. Luonnonmateriaalit kestävät aikaa kulutuksen puolesta erittäin hyvin ja yleensä vain paranevat käytön myötä. Pellava on tästä hyvä esimerkki; mitä enemmän sitä käytät, sitä paremmaksi se muuttuu. Jokaisen pesun jälkeen materiaali pehmenee, joten pehmoisia unia on tiedossa.Tulin hankkineeksi ensimmäiset pellavalakanat tässä alku syksystä ja täytynee todeta, että ystäväni lakanataktiikka omistaa vain parit lakanat, houkuttelee. Jos satsaisi laadukkaisiin ja mukaviin pellavalakanoihin muutaman setin verran, voisi lakanakaappia karsia isolla kädellä. Turhan paljon niitäkin hyllyillä notkuu, vaikka karsimista tässä vuoden aikana olen tehnyt lakanahyllylläkin.
Pellavalakanoiden suhteen vertailua tein …