Siirry pääsisältöön

Terveisiä maalipurkkien keskeltä ja Habitare-lipun arvonnan tulos.Maalin tuoksuisia terveisiä Keski-Suomesta! Täällä on muutama päivä telan kanssa heiluttu ja koti on saanut uutta ilmettä. Edellisessä postauksessa jo näittekin kuvia tuosta takkahuoneen ihanasta uudesta, vihreästä seinästä. Vihreä maali levisi myös talon toiseen päätyyn tytön huoneeseen. Nyt on alku viikko ihasteltu seiniä ja mieskin kehui, miten hyvä väri on. Kyllä hän toki siunauksensa antoi alunpitäenkin valitsemaani maaliin, mutta ei osannut ajatella, miten hienolta lopputulos tulisi näyttämään.

Maalasin loppujen lopuksi takkahuoneesta ja tytön huoneesta kummastakin yhdet seinät. Tytön huoneen ovi sai myös maalia pintaan, jonka maalasin mustalla liitutaulumaalilla. Hän ei tosin vielä tiedä, että oveen voi piirtää. Ajattelin paljastaa sen joskus myöhemmin, jotta voin hetken nauttia omaa silmää kovastikin miellyttävästä mustasta ovesta täysin puhtaana. Näiden lisäksi vihdoin ja viimein sain muutettua tytön pöydän ja tuolin ilmettä. Olen ostanut tuon vanhan pöytäsetin reilu vuosi sitten jo, mutten ole saanut aikaiseksi tehtyä sille aiemmin mitään. Ideoita on kyllä ollut, mutta huoneen sisustuksellinen visio on ollut aiemmin jokseenkin ontuva, joten ehkä tästä syystä en ole osannut tarttua kyseiseen projektiin. Ja hyvä niin, nyt kun idea koko huoneen sisustukseen on selkeä, myös pöydän ja tuolin osalta ajatus oli kirkas. Maalasin samalla vihreällä sävyllä pöydän kauttaaltaan ja tuolista istuimen. Nyt ne sopii kokonaisuuteen. Tytön huoneesta kuitenkin lisää myöhemmin, kunhan olen saanut sisustuksen valmiiksi. Värimaailma niiden osalta tulee olemaan murrettu vaaleanpunainen/roosa eri sävyissä.Sitten arvontaan! Minulla oli käynnissä blogihistoriani ihka ensimmäinen arvonta, jossa palkintona on lippu Habitare-messuille. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.-17.9.2017 ja pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyn koko messujen ajan. Sain syntymäpäivälahjaksi kyseisen lipun ystäviltäni, mutta lippu jäi ylimääräiseksi bloggaaja-passin myötä, joten halusin arpoa sen täällä blogissa. Suuri kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Sain postaukseen ihania kommentteja ja hyviä ajatuksia messujen suhteen jokaisella. Jos voisin, antaisin kaikille teille liput, mutta tässä arvonnassa oli vain yksi lippu, joten arpaonni ratkaisee. Meillä oli tytön kanssa yhteinen vapaapäivä, joten päätettiin järjestää arpajaiset yhdessä ja hän sai toimia onnettarena. Kirjoitin lapuille jokaisen arvontaan osallistuneen nimen ja tyttö sai nostaa kulhosta voittajalapun.


Arpa suosi tänään Merviä, onnea sinulle! Voitit lipun Habitare-messuille ja lippu oikeuttaa sisäänpääsyn messujen jokaisena päivänä. Toivottavasti messut tarjoavat paljon inspiraatiota keittiön ja olohuoneen sisustamiseen sekä  ideoita uuden sohvan hankintaan ❥ Laitan sinulle sähköpostia vielä tänään tulemaan.

Mikäli jäit vielä lippua messuille kaipaamaan, mene Instagramiin ja seuraa blogia siellä. Instagramin puolella nimittäin vielä tämän viikon aikana pyörähtää käyntiin toinen arvonta, jossa voi voittaa pääsylipun samaisille messuille. Lippuja on kaksi ja ne oikeuttaa sisäänpääsyn yhtenä, valitsemanasi päivänä. Liput on Messukeskuksen lahjoittamia blogini lukijoille ja seuraajille, joten laita instatilini seurantaan, ettei arvonta mene ohi!

Eevi

Seuraa blogia:
IG decofeast || FB decoFeast.

Kommentit

 1. Ihanaa kiitos! 💎 Varmasti tarjoaa. Rakastuin tuohon pirteän vihreään seinään. Todella kaunis sävy!🥑

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä vain ja kiitos itsellesi!
   Tuo vihreä on kyllä tosi ihana, ollaan koko perhe kovasti ihastuttu sävyyn ja voin kyllä lämpimästi suositella väriä muillekin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on tärkeä. Kiitos, kun kommentoit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tapetin päälle maalaaminen.

Kirjava, hieman kohokuvioinen tapetti oli kaunis, mutta kuitenkin turhan levoton makuuhuoneeseen. En kuitenkaan jaksanut alkaa tapettia poistamaan, vaan päätin maalata suoraan päälle. Minkälaista jälkeä tuli?
Melko yleinen mielipide on, ettei tapetin päälle kannata maalata. Ja toki siinä on perääkin. Jos tapetti on huonosti kiinni alustassa, voi se herkästi lähteä maalin kosteuden voimasta kupruilemaan ja pahimmassa tapauksessa irtoaa maalin alta. Tähän sain maalikaupasta vinkin millä halutessaan voi testata, lähteekö tapetti mahdollisesti irti maalatessa. Vinkki oli yksinkertainen; kostuta tapettia vedellä. Mikäli tapetti ei vedestä tykkää huonoa, todennäköistä on, että maalin voi tapetin päälle maalata ongelmitta.


Itse tiesin ammattilaisen laittaneen talomme tapetit ja maalikaupan myyjänkin ollessa vakuuttunut tapetin olevan hyvin kiinni seinässä ammattilaisen jäljiltä, saatoin huoletta ryhtyä maalaus hommiin. Kohde oli siis makuuhuoneemme, missä kolme seinää oli tapetoitu kirjavalla…

Sykähdyttävimmät sisustustrendit 2018.

Monet mediat ja blogit on listanneet vuoden 2018 sisustustrendejä näin alku vuoden kunniaksi. Mitä on luvassa, mikä kiinnostaa ja ihastuttaa sisustajaa vuonna 2018? Itse halusin myös koota postauksen, joka on täynnä sykähdyttäviä trendejä.
Sammuneet sävytTikkurila julkisti tapansa mukaan viime vuoden puolella tämän vuoden värin sekä värikokoelman, missä kaikki värit sulautuu toisiinsa tehden niiden yhdistelystä helppoa. Tikkurilan vuoden värit toistaa samaa linjaa kuin muutkin; ihania murrettuja, sammuneita sävyjä. Väreissä pinnalla tulee erityisesti olemaan punaisen ja nuden eri sävyt, sekä murretut pastellit, eritoten roosaa näkyy paljon.Kuvat: Tikkurila / H&M Home / fermLIVING
KeramiikkaKeramiikkaa näkyi viime vuoden aikana jo paljon, mutta uskon sen suosion nousevan vielä entisestään tänä vuonna. Erityisesti keraamiset astiat ja maljakot tuntuu erittäin trendikkäiltä ja monien sisustuskauppojen valikoimissa tämä on nähtävissä. 
Kuvat: Tine K Home
TaideViime vuosina paljon pinnall…

Sängynpäädyn suunnittelusta seinän purkuun - asioilla on tapana rönsyillä.

Olen tässä viime aikoina enenevissä määrin miettinyt sängynpäädyn hankkimista. Meillä ei koskaan ole ollut sängynpäätyä, mutta nyt olisi kehiteltävä jotain. Kodin sisustaminen on loputon suo ja usein homma lähtee hieman rönsyilemään. Sängynpäädyn suunnittelukin ajautui seinän purkuajatuksiin.
Meillä on makkarin seinässä valkoinen, struktuuripinnoitteella vedetty efektimaali, jonka maalasin noin pari vuotta sitten. Maali on ollut oikein hyvä, eikä seinä ole likaantunut tyynyistä, vaikka ne suoraan seinää vasten onkin. Yksi pieni ongelma tosin ilmeni tässä taannoin. Jokin aika sitten petasin vaihtelun vuoksi mustan aluslakanan sänkyyn, minkä myötä paljastui, että seinästä irtoaa sänkyyn ohutta pölyä tuosta struktuuripinnoitteesta. Tätä ei oltu koskaan aiemmin huomattu yleensä aina sängyssä olevien valkoisten aluslakanoiden takia. Eipä tarvitse enää ihmetellä omaa aivastelun määrää, kerta nukutaan siinä maalipölyssä! Näin pölyallergikkona sängyn alla (toisinaan) olevat pölypallotkin voiva…