Siirry pääsisältöön

Syksyn ihanat sisustustrendit - mikä kollaasi on sinun mieleesi?

Vaikka kesää onkin vielä jäljellä, on mieli jo pikku hiljaa kääntymässä tulevaan syksyyn. Tutkiskelin verkkokauppojen syksyn sisustustarjontaa  ja kokosin yhteen omat suosikkini syksyn trendeistä. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan!

Katselin useampia verkkokauppoja ja päädyin keskittymään Jotexin tuotteisiin. Toissa viikolla postilaatikkoon tipahti Jotexin syyskuvasto joka oli niin mielenkiintoinen, että tulin selanneeksi sitä useampaan kertaan.

Huomasin iloiseksi yllätykseksi Jotexin tarjonnan parantuneen laadukkaampaan suuntaan uudistuksen myötä, ainakin kuvien ja tuotetietojen perusteella. Aiemmin muistelen Jotexin mainoksista mieleeni päällimmäisenä jääneen edulliset ja halvan näköiset verhot. Uudistus on selvästi tehnyt hyvää ja on ollut onnistunut.

Kahlasin kuvaston lisäksi heidän verkkokaupan läpi ja tein huonekohtaiset kollaasit mielestäni ihanimmista ja inspiroivimmista tuotteista.
Kaikki kollaasien tuotteet jotex.fi


Jotexin valikoimassa oli paljon persoonallisia tuotteita. Muotokieli ja materiaalit ovat mielenkiintoisia, toivottavasti myös laatu kohtaa.  Samettia, marmoria, luonnonmateriaaleja. Vihreää, sinistä, kultaa ja ruskean eri sävyjä. Nämä jäivät päällimmäisenä mieleeni. 

Itse olemme Jotexilta tilanneet ruokapöydän tuolit, jotka vilahtaa ainakin täällä ja täällä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ostokseen ja lisäksi tuolit sopii myös käytettäväksi ulkona. Tuoli on edelleen valikoimassa ja vaihtoehtoja väreissä useampia, nyt oli tullut uutena myös kulta ja kromi.

Alussa mainitsemastani Jotexin kuvastosta minulle oli jäänyt mieleeni erityisesti pari tuotetta, joita en sitten enää nettisivuilta löytänytkään. Lienee olleet mieleen myös muillekin, koska tuotteet olivat jo myyty loppuun.

Mikä kollaaseista oli eniten sinun mieleesi? Meinaatko tehdä syyshankintoja sisustukseen? Omaksi suosikikseni nousi keittiö ❥

Eevi


Seuraa blogia:
IG decofeast || FB decoFeast.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tapetin päälle maalaaminen.

Kirjava, hieman kohokuvioinen tapetti oli kaunis, mutta kuitenkin turhan levoton makuuhuoneeseen. En kuitenkaan jaksanut alkaa tapettia poistamaan, vaan päätin maalata suoraan päälle. Minkälaista jälkeä tuli?
Melko yleinen mielipide on, ettei tapetin päälle kannata maalata. Ja toki siinä on perääkin. Jos tapetti on huonosti kiinni alustassa, voi se herkästi lähteä maalin kosteuden voimasta kupruilemaan ja pahimmassa tapauksessa irtoaa maalin alta. Tähän sain maalikaupasta vinkin millä halutessaan voi testata, lähteekö tapetti mahdollisesti irti maalatessa. Vinkki oli yksinkertainen; kostuta tapettia vedellä. Mikäli tapetti ei vedestä tykkää huonoa, todennäköistä on, että maalin voi tapetin päälle maalata ongelmitta.


Itse tiesin ammattilaisen laittaneen talomme tapetit ja maalikaupan myyjänkin ollessa vakuuttunut tapetin olevan hyvin kiinni seinässä ammattilaisen jäljiltä, saatoin huoletta ryhtyä maalaus hommiin. Kohde oli siis makuuhuoneemme, missä kolme seinää oli tapetoitu kirjavalla…

Sykähdyttävimmät sisustustrendit 2018.

Monet mediat ja blogit on listanneet vuoden 2018 sisustustrendejä näin alku vuoden kunniaksi. Mitä on luvassa, mikä kiinnostaa ja ihastuttaa sisustajaa vuonna 2018? Itse halusin myös koota postauksen, joka on täynnä sykähdyttäviä trendejä.
Sammuneet sävytTikkurila julkisti tapansa mukaan viime vuoden puolella tämän vuoden värin sekä värikokoelman, missä kaikki värit sulautuu toisiinsa tehden niiden yhdistelystä helppoa. Tikkurilan vuoden värit toistaa samaa linjaa kuin muutkin; ihania murrettuja, sammuneita sävyjä. Väreissä pinnalla tulee erityisesti olemaan punaisen ja nuden eri sävyt, sekä murretut pastellit, eritoten roosaa näkyy paljon.Kuvat: Tikkurila / H&M Home / fermLIVING
KeramiikkaKeramiikkaa näkyi viime vuoden aikana jo paljon, mutta uskon sen suosion nousevan vielä entisestään tänä vuonna. Erityisesti keraamiset astiat ja maljakot tuntuu erittäin trendikkäiltä ja monien sisustuskauppojen valikoimissa tämä on nähtävissä. 
Kuvat: Tine K Home
TaideViime vuosina paljon pinnall…

Sängynpäädyn suunnittelusta seinän purkuun - asioilla on tapana rönsyillä.

Olen tässä viime aikoina enenevissä määrin miettinyt sängynpäädyn hankkimista. Meillä ei koskaan ole ollut sängynpäätyä, mutta nyt olisi kehiteltävä jotain. Kodin sisustaminen on loputon suo ja usein homma lähtee hieman rönsyilemään. Sängynpäädyn suunnittelukin ajautui seinän purkuajatuksiin.
Meillä on makkarin seinässä valkoinen, struktuuripinnoitteella vedetty efektimaali, jonka maalasin noin pari vuotta sitten. Maali on ollut oikein hyvä, eikä seinä ole likaantunut tyynyistä, vaikka ne suoraan seinää vasten onkin. Yksi pieni ongelma tosin ilmeni tässä taannoin. Jokin aika sitten petasin vaihtelun vuoksi mustan aluslakanan sänkyyn, minkä myötä paljastui, että seinästä irtoaa sänkyyn ohutta pölyä tuosta struktuuripinnoitteesta. Tätä ei oltu koskaan aiemmin huomattu yleensä aina sängyssä olevien valkoisten aluslakanoiden takia. Eipä tarvitse enää ihmetellä omaa aivastelun määrää, kerta nukutaan siinä maalipölyssä! Näin pölyallergikkona sängyn alla (toisinaan) olevat pölypallotkin voiva…