Siirry pääsisältöön

Syksyn ihanat sisustustrendit - mikä kollaasi on sinun mieleesi?

Vaikka kesää onkin vielä jäljellä, on mieli jo pikku hiljaa kääntymässä tulevaan syksyyn. Tutkiskelin verkkokauppojen syksyn sisustustarjontaa  ja kokosin yhteen omat suosikkini syksyn trendeistä. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan!

Katselin useampia verkkokauppoja ja päädyin keskittymään Jotexin tuotteisiin. Toissa viikolla postilaatikkoon tipahti Jotexin syyskuvasto joka oli niin mielenkiintoinen, että tulin selanneeksi sitä useampaan kertaan.

Huomasin iloiseksi yllätykseksi Jotexin tarjonnan parantuneen laadukkaampaan suuntaan uudistuksen myötä, ainakin kuvien ja tuotetietojen perusteella. Aiemmin muistelen Jotexin mainoksista mieleeni päällimmäisenä jääneen edulliset ja halvan näköiset verhot. Uudistus on selvästi tehnyt hyvää ja on ollut onnistunut.

Kahlasin kuvaston lisäksi heidän verkkokaupan läpi ja tein huonekohtaiset kollaasit mielestäni ihanimmista ja inspiroivimmista tuotteista.
Kaikki kollaasien tuotteet jotex.fi


Jotexin valikoimassa oli paljon persoonallisia tuotteita. Muotokieli ja materiaalit ovat mielenkiintoisia, toivottavasti myös laatu kohtaa.  Samettia, marmoria, luonnonmateriaaleja. Vihreää, sinistä, kultaa ja ruskean eri sävyjä. Nämä jäivät päällimmäisenä mieleeni. 

Itse olemme Jotexilta tilanneet ruokapöydän tuolit, jotka vilahtaa ainakin täällä ja täällä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ostokseen ja lisäksi tuolit sopii myös käytettäväksi ulkona. Tuoli on edelleen valikoimassa ja vaihtoehtoja väreissä useampia, nyt oli tullut uutena myös kulta ja kromi.

Alussa mainitsemastani Jotexin kuvastosta minulle oli jäänyt mieleeni erityisesti pari tuotetta, joita en sitten enää nettisivuilta löytänytkään. Lienee olleet mieleen myös muillekin, koska tuotteet olivat jo myyty loppuun.

Mikä kollaaseista oli eniten sinun mieleesi? Meinaatko tehdä syyshankintoja sisustukseen? Omaksi suosikikseni nousi keittiö ❥

Eevi


Seuraa blogia:
IG decofeast || FB decoFeast.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HAY & IKEA - mallisto myyntiin tänään!

Jos ei kaikille, niin suurimmalle osalle sisustuksesta kiinnostuneelle varsin tuttuja ovat Tanskalaisen HAYn Hee-tuolit sekä Tray-sohvapöydät. Nämä löytyvät monen kotoa ja mikäli niitä ei omasta kodista löydy, näkee niitä päivittäin blogeissa ja somen sisustusryhmissä. HAYn modernit tuotteet ovat kovassa suosiossa sisustajien keskuudessa, mutta kuinkahan käy HAYn ja IKEAn yhteisen erikoismalliston?
Keväällä sisustusfanien mielenkiinnon herätti  tieto HAYn ja IKEAn alkavan yhteistyöhön yhteisen malliston merkeissä. Asiasta on toki uutisoitu sen jälkeen paljon ja maistiaisia on saatu tiedotteiden muodossa ja somen eri kanavilla pitkin kesää ja alku syksyä. Habitare-messuilla oli mahdollisuus tutustua tuotteisiin tarkemmin, mutta tänään tuo mallisto vihdoin on tullut myyntiin. Mallisto kantaa nimeä YPPERLIG ja sisältää todella raikkaita ja ihanan leikkisiä huonekaluja ja sisustustavaroita, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta.
Kokosin mielenkiintoisista ja omaa silmää miellyttävistä tu…

Vuoden 2017 sisustushankinnat x 10

Hellurei ja mukavaa joulun jälkeistä aikaa kaikille! Toivottavasti joulu meni rentoutuen. Täällä tuli pieni blogitauko joulutouhujen keskellä, mutta nyt takaisin sorvin ääreen. Olin julkaisemassa tätä postausta jo toissapäivänä, mutta niin vain kävi ensimmäistä kertaa minullekin, että valmis teksti hävisi huolimattoman napin painalluksen seurauksena bittiavaruuteen, kuin tuhka tuuleen! Kyllä keljutti. Kaiken sen kiukun ja harmituksen keskellä ei kuitenkaan muu auttanut, kuin alkaa uudestaan kirjoittamaan.
Kerttu heitti sisustusbloggaajille joulun alla haasteen listata menneen vuoden kymmenen mieluisinta sisustushankintaa. Otin haasteesta kopin ja listasin omat hankintamme.


Ruokapöydän tuolit / JotexVaikka vanhat ruokapöydän tuolit olivat hyvät ja helppo hoitoiset, kaipasin pitkään uusia. Tuolit oli korkeaseälkäiset ja nahkaverhoillut. Yhdessä massiivisen ruokapöydän ja niin ikään kokonsa puolesta suht näyttävän, pöydän yllä roikkuvan valaisimen (ei näy kuvassa) kanssa kokonaisuus oli k…

Ihanan pehmeät ja edulliset pellavalakanat.

Aina korkea hinta ei ole tae parhaasta laadusta. Kestävyyden kannalta pellavalakanat lienee suurimmaksi osaksi hyvälaatuisia, mutta pehmeyden suhteen kirjo on laajempi. Mistä pehmeät pellavaiset kohtuu hintaan?
Pellava on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä tekstiilimateriaaleista, eikä suotta. Luonnonmateriaalit kestävät aikaa kulutuksen puolesta erittäin hyvin ja yleensä vain paranevat käytön myötä. Pellava on tästä hyvä esimerkki; mitä enemmän sitä käytät, sitä paremmaksi se muuttuu. Jokaisen pesun jälkeen materiaali pehmenee, joten pehmoisia unia on tiedossa.Tulin hankkineeksi ensimmäiset pellavalakanat tässä alku syksystä ja täytynee todeta, että ystäväni lakanataktiikka omistaa vain parit lakanat, houkuttelee. Jos satsaisi laadukkaisiin ja mukaviin pellavalakanoihin muutaman setin verran, voisi lakanakaappia karsia isolla kädellä. Turhan paljon niitäkin hyllyillä notkuu, vaikka karsimista tässä vuoden aikana olen tehnyt lakanahyllylläkin.
Pellavalakanoiden suhteen vertailua tein …