Siirry pääsisältöön

Kohti Habitarea - Voita itsellesi lippu messuille!

Ensi kuussa se koittaa! Habitare messut ja kokonaiset viisi päivää täynnä sisustusta, muotoilua, inspiraatioita ja mielenkiintoisia luentoja. Olen innoissani messuista, sillä ne tarjoavat niin paljon ja laajasti sisustuksesta, designista ja huonekaluista niistä kiinnostuneille. Samaan aikaan messujen kanssa järjestetään myös Antiikki ja HighEnd Helsinki, sekä ammattilaisten tapahtumat Showroom ja Forma.

Itse pääsen paikan päälle viikonloppuna, joten lauantai ja sunnuntai on pyhitetty täysin messuhuumaan. Katselin siellä olevan mielenkiintoisia luentoja, joita kannattaa käydä kuuntelemassa. Näytteilleasettajia messuilla on yli 300, joten nähtävää ja koettavaa löytyy. Itse odotan innolla Annon näkemistä. Anno, tuo ihana tuotemerkki, jota myytiin Kodin1ssä ja Anttilassa, tekee paluun Habitaressa. Olen seurannut Annoa instassa ja tunnelma on lämmin ja seesteinen, joten odotukset on korkeat. AJK-Jatkokoulutuksen pisteellä aion ehdottomasti myös vierailla, sillä olen hakemassa opiskelemaan sisustussuunnittelua kyseiseen kouluun. Koulu on monimuoto-opiskelua ja näin ollen suoritetaan työn ohella, joten täysipäiväiseksi opiskelijaksi ei ole aikomus ryhtyä. Messuilta löytyy myös useita nättelyitä, joista itseäni eritoten kiinnostaa No Trash! -näyttely, missä esitellään kierrätysmateriaaleista valmistettua muotoilua viimeistellysti ja esteettisesti. Tämä täytyy nähdä. Aion suunnata myös tieni Design Outletiin, mistä voi löytää tunnettujen suunnittelijoiden tekemiä prototuotteita, mallikappaleita sekä varastoon jääneitä eriä.


Postauksen kaikki kuvat Helsingin Messukeskuksen mediapankista.


Olen niin innoissani tulevasta reissusta. Messut ei ole ainoa asia, minkä vuoksi odotan reissua niin kovin. Pääsen rentoutumaan reissuun nimittäin yksin. Olen messuilla koko viikonlopun yksin ja yövyn hotellissa yksin. Ah, ihanaa! Omaa aikaa asioiden parissa, joita kohtaan tuntee suurta intohimoa. Voiko ihminen enempää toivoa? No, lasin punaviiniä ehkäpä ;)

Sain messuille bloggaajapassin ja samalla pari lippua arvottavaksi teille ihanille lukijoille. Näiden kahden lipun lisäksi (oikeuttaa sisäänpääsyn messuille yhtenä, valitsemanasi päivänä), minulla on vielä kolmas ylimääräinen lippu, jonka sain ystäviltäni syntymäpäivälahjaksi. Tämä on lippu, jolla pääsee messuille koko sen ajan. Arvon nuo kaksi lippua, joilla pääsee yhdeksi päiväksi messuille, blogin instagramissa (decofeast) lähipäivinä, joten kannattaa ottaa tili seurantaan, ettei arvonta mene ohitse. Nyt kuitenkin täällä blogin puolella haluan jakaa yhdelle onnekkaalla tuon lipun, joka oikeuttaa pääsyn messuille koko viiden päivän ajan (ennakkolipun arvo 30€).

Habitaren verkkosivuille pääset tästä.

Arvontaan pääset osallistumaan kommentoimalla tätä blogipostausta miksi juuri sinun tulisi voittaa lippu Habitareen ja mitä sinä odotat messuilta eniten? Käy tykkäämässä myös blogin Facebook-sivua, decoFeast.

Osallistumisaikaa on 23.8. saakka, eli ensi viikon keskiviikkoon. Julkaisen voittajakommentin blogissa ensi viikolla ja otan yhteyttä voittajaan sähköpostitse, joten jätäthän kommentiisi sähköpostiosoitteesi. Kisasta saa vinkata myös ystävälle. Muistakaa myös Instagramin puolelle tuleva arvonta lähipäivinä. 

Onnea arvontaan!

❥ Eevi


Seuraa somessa:
IG decofeast || FB decoFeast.

Kommentit

 1. Uutuuksia ja tulevia trendejä on aina mukava katsella. Kahden pienen lapsen äidille ja päivä yksin messuilla olisi ihan parasta. :)

  VastaaPoista
 2. Nyt on kova sisustuskuume menossa, sillä pääsemme syksyn lopulla muuttamaan uuteen kotiimme. Olisi ihana kierrellä oman äidin kanssa. Eniten odotan uutuuksia ja messutarjouksia:)
  janette.mertanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Sisustus kiinnostaa aina! Kauniista asioista tulee hyvä mieli ja sielu lepää! Sellainen itse tehty/ tuunattu tekeminen on lähellä sydäntä. Uusien ideoiden kalastelu ja miten sitä voi kehittää oman näköistä on itselle messujen lähtökohtana. Nyt on parvekkeen laajennus kohta alkamisellaan joten sinne pitäisi keksiä jotain! Yleensä asuntomessuilla on tullu käytyä mutta tänä vuonna en sinne päässyt joten tama voisi olla korvaava tapahtuma :) susanna.kamunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Kaipaisin uusia ideoita kodinsisustukseen. Erityisesti odotan uusia kuoseja ja värejä, jotka sopisivat olohuoneeseemme. Olisi ihanaa viedä äiti messuille, kun hän saapuu luoksemme juuri kyseisenä viikonloppuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin mainita sähköpostiosoitteeni, eli jasahola@gmail.com

   Poista
 5. Tykkään kovin messuista yleensäkin, mutta Habitare on aina ollut erityismielenkiintoinen. Odotan hyviä tarjouksia, mielenkiintoisia uutuuksia ja inspiraatiota omaan sisustukseen. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoista nähdä, miten Suomi 100 vuotta on innoittanut suunnittelijoita? ritva-anneli.parviainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. En ole koskaan aikaisemmin käynyt habitare messuilla. Muutettiin miehen kanssa juuri uuteen yhteiseen asuntoon ja olisi kiva saada messuilta uusia ideoita sisustukseen. Kaikki messutarjonta kiinnostaa :) annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 8. anytime85@luukku.com ihanaa olisi päästä messuille äidin kanssa

  VastaaPoista
 9. Me rakennetaan juuri taloa, ja sisustusvalinnat ovat nyt ajankohtaisia. Olisi NIIN mahtavaa päästä Habitareen fiilistelemään :) laura.e.paasonen@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kotini kaipaa uusia sisustusideoita, joten ehdottomasti mukaan arvontaan =)!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Habitaressa on kiva käydä vain katselemassa ja inspiroitumassa. Pienet sisustushankinnat houkuttelisi myös... jaana_pesonen(at)msn.com

  VastaaPoista
 12. Uusia ideoita ja heräteostoksia :)
  ellijapii@gmail.,com

  VastaaPoista
 13. Uusia sisustusideoita :) tanja.lintunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 14. Kesälomalla purin keittiön kaapit ja nakuttelin kaakelit alas miehen ollessa töissä. Sittemmin seinä on saanut yllensä kerroksittain laastia ja mattamustan maalin. Nyt jos koskaan ottaisin avosylein vastaan mitä makeimmat ideat mustan blankon keittiön viimeistelyyn , jotta pääsisi roikkuvien putkivalojen ja liesituulettimen sijaan ihastelemaan valmista kokonaisuutta ja virittää syysiltojen hämärtyessä juutstotarjotinta unelmieni keittiössä. jonnarytkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Odotan itse messuilta uusia ja jännittäviä ideoita sekä ratkaisuja olohuoneen ja keittiön sisustamiseen. Rakastan sisustamista ja uusia ideoita ja tykkään toteuttaa kaikkea uutta omassa kodissa. En ole ehkä sellainen,joka noudattaa sisustuslehtien kiiltokuvamaisia sisustus ratkaisuja,vaan otan itse sieltä täältä ideoita ja kysyn usein mielipidettä myös omalta kihlatulta idean toteuttamiseen. Saman katon alla,kun asuu,niin toisen mielipide on tärkeä ja osa kokonaisuutta. Miehen kanssa olisi siksi mukava päästä messuilemaan ja olohuoneeseen olisi kiva saada näppärä pikkusohva. Idea puuttuu. Olisikohan messuilla se mitä haetaan? merwii@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Haluan käydä katsomassa sisustuksen uusimmat trendit ja tulevoisuuden näkymät. Habitare messut tarjoavat upeat puitteet ihanalle elämykselle.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on tärkeä. Kiitos, kun kommentoit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tapetin päälle maalaaminen.

Kirjava, hieman kohokuvioinen tapetti oli kaunis, mutta kuitenkin turhan levoton makuuhuoneeseen. En kuitenkaan jaksanut alkaa tapettia poistamaan, vaan päätin maalata suoraan päälle. Minkälaista jälkeä tuli?
Melko yleinen mielipide on, ettei tapetin päälle kannata maalata. Ja toki siinä on perääkin. Jos tapetti on huonosti kiinni alustassa, voi se herkästi lähteä maalin kosteuden voimasta kupruilemaan ja pahimmassa tapauksessa irtoaa maalin alta. Tähän sain maalikaupasta vinkin millä halutessaan voi testata, lähteekö tapetti mahdollisesti irti maalatessa. Vinkki oli yksinkertainen; kostuta tapettia vedellä. Mikäli tapetti ei vedestä tykkää huonoa, todennäköistä on, että maalin voi tapetin päälle maalata ongelmitta.


Itse tiesin ammattilaisen laittaneen talomme tapetit ja maalikaupan myyjänkin ollessa vakuuttunut tapetin olevan hyvin kiinni seinässä ammattilaisen jäljiltä, saatoin huoletta ryhtyä maalaus hommiin. Kohde oli siis makuuhuoneemme, missä kolme seinää oli tapetoitu kirjavalla…

Sykähdyttävimmät sisustustrendit 2018.

Monet mediat ja blogit on listanneet vuoden 2018 sisustustrendejä näin alku vuoden kunniaksi. Mitä on luvassa, mikä kiinnostaa ja ihastuttaa sisustajaa vuonna 2018? Itse halusin myös koota postauksen, joka on täynnä sykähdyttäviä trendejä.
Sammuneet sävytTikkurila julkisti tapansa mukaan viime vuoden puolella tämän vuoden värin sekä värikokoelman, missä kaikki värit sulautuu toisiinsa tehden niiden yhdistelystä helppoa. Tikkurilan vuoden värit toistaa samaa linjaa kuin muutkin; ihania murrettuja, sammuneita sävyjä. Väreissä pinnalla tulee erityisesti olemaan punaisen ja nuden eri sävyt, sekä murretut pastellit, eritoten roosaa näkyy paljon.Kuvat: Tikkurila / H&M Home / fermLIVING
KeramiikkaKeramiikkaa näkyi viime vuoden aikana jo paljon, mutta uskon sen suosion nousevan vielä entisestään tänä vuonna. Erityisesti keraamiset astiat ja maljakot tuntuu erittäin trendikkäiltä ja monien sisustuskauppojen valikoimissa tämä on nähtävissä. 
Kuvat: Tine K Home
TaideViime vuosina paljon pinnall…

Sängynpäädyn suunnittelusta seinän purkuun - asioilla on tapana rönsyillä.

Olen tässä viime aikoina enenevissä määrin miettinyt sängynpäädyn hankkimista. Meillä ei koskaan ole ollut sängynpäätyä, mutta nyt olisi kehiteltävä jotain. Kodin sisustaminen on loputon suo ja usein homma lähtee hieman rönsyilemään. Sängynpäädyn suunnittelukin ajautui seinän purkuajatuksiin.
Meillä on makkarin seinässä valkoinen, struktuuripinnoitteella vedetty efektimaali, jonka maalasin noin pari vuotta sitten. Maali on ollut oikein hyvä, eikä seinä ole likaantunut tyynyistä, vaikka ne suoraan seinää vasten onkin. Yksi pieni ongelma tosin ilmeni tässä taannoin. Jokin aika sitten petasin vaihtelun vuoksi mustan aluslakanan sänkyyn, minkä myötä paljastui, että seinästä irtoaa sänkyyn ohutta pölyä tuosta struktuuripinnoitteesta. Tätä ei oltu koskaan aiemmin huomattu yleensä aina sängyssä olevien valkoisten aluslakanoiden takia. Eipä tarvitse enää ihmetellä omaa aivastelun määrää, kerta nukutaan siinä maalipölyssä! Näin pölyallergikkona sängyn alla (toisinaan) olevat pölypallotkin voiva…