Siirry pääsisältöön

ANNO is back!

Muistatteko iki-ihanan Annon, mitä myytiin Kodin1ssä sekä Anttilassa, mutta hävisi kyseisten tavarataloketjujen konkurssien myötä? Myöhemmin huhut alkoivat kiertämään ja kertoivat, että Anno palaisi takaisin markkinoille ehkäpä jonkun muun ketjun nimen alla. Anno-fanien odotus palkitaan pian, kun kotimaisen sisustustuotesarjan tarina saa jatkoa itsenäisenä brändinä ja Anno Collectionin uusi mallisto julkistetaan 13.9.2017 Habitare-messuilla. Samalla päivämäärällä aukeaa Annon verkkokauppa sekä jälleenmyyjät julkistetaan.


Mahtavaa! Itse odotan Annon paluuta kuin kuuta nousevaa ja on ollutkin ihana nähdä pitkin kesää maistiaisia tulevasta mallistosta Annon Instagram-tililtä. Lisäksi eilen ja tänään usea seuraamani Instagram-tili on tarjoillut lisää ihania tunnelmia tulevasta. Odotan koko malliston näkemistä kovasti, mutta suurella mielenkiinnolla olen seurannut myös Susanna Ventoa, sillä hän on yhteistyössä Annon kanssa suunnitellut uuteen mallistoon Myrtillus-kokoelman. Suuren suosion saanut Jalpaikka-matto on Susannan suunnittelun tulosta vuodelta 2014, joka tullaan näkemään myös Myrtillus-kokoelmassa, uudessa tummemmassa värissä.


                            *
                     *
*Tähdellä merkityt kuvat Susanna Vennon blogista Varpunen

Annon tuotteet ovat IG-maistiaisten mukaan olleet ihanan maanläheisiä ja luonnonmukaisia. Pellava, sametti ja villa sekä keramiikka ja lasi näyttänee olevan  keskeisiä materiaaleja kokoelmassa. Mallisto vaikuttaa ihanan seesteiseltä ja värimaailma rauhallisen luonnolliselta. Susannan suunnittelema Myrtillus-kokoelma onkin lehtitiedotteen mukaan saanut inspiraationsa luonnosta ja käsitöistä. Sama linja näkyy Annon malliston muissakin tuotteissa, joten on ilmeistä, että visio koko malliston yleisilmeestä on Susannan ja Annon välillä kohdannut täysin.

Aivan ihania tuotteita siis tiedossa. Pellava lakanoita, villamattoja, keraamisia astioita ja käsinpuhallettuja maljakoita, sisustuskoreja. Kuinka maltankaan odottaa vielä pari viikkoa!
Uusi Anno-kokoelma on siis nähtävillä Habitare-messuilla 13.-17.9.2017, sekä verkkokaupassa osoitteessa www.annocollection.com 13.9.2017 alkaen.

Löytyykö sinulta Annoa kotoa?

Eevi

Seuraa blogia:
IG decofeast || FB decoFeast.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HAY & IKEA - mallisto myyntiin tänään!

Jos ei kaikille, niin suurimmalle osalle sisustuksesta kiinnostuneelle varsin tuttuja ovat Tanskalaisen HAYn Hee-tuolit sekä Tray-sohvapöydät. Nämä löytyvät monen kotoa ja mikäli niitä ei omasta kodista löydy, näkee niitä päivittäin blogeissa ja somen sisustusryhmissä. HAYn modernit tuotteet ovat kovassa suosiossa sisustajien keskuudessa, mutta kuinkahan käy HAYn ja IKEAn yhteisen erikoismalliston?
Keväällä sisustusfanien mielenkiinnon herätti  tieto HAYn ja IKEAn alkavan yhteistyöhön yhteisen malliston merkeissä. Asiasta on toki uutisoitu sen jälkeen paljon ja maistiaisia on saatu tiedotteiden muodossa ja somen eri kanavilla pitkin kesää ja alku syksyä. Habitare-messuilla oli mahdollisuus tutustua tuotteisiin tarkemmin, mutta tänään tuo mallisto vihdoin on tullut myyntiin. Mallisto kantaa nimeä YPPERLIG ja sisältää todella raikkaita ja ihanan leikkisiä huonekaluja ja sisustustavaroita, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta.
Kokosin mielenkiintoisista ja omaa silmää miellyttävistä tu…

Vuoden 2017 sisustushankinnat x 10

Hellurei ja mukavaa joulun jälkeistä aikaa kaikille! Toivottavasti joulu meni rentoutuen. Täällä tuli pieni blogitauko joulutouhujen keskellä, mutta nyt takaisin sorvin ääreen. Olin julkaisemassa tätä postausta jo toissapäivänä, mutta niin vain kävi ensimmäistä kertaa minullekin, että valmis teksti hävisi huolimattoman napin painalluksen seurauksena bittiavaruuteen, kuin tuhka tuuleen! Kyllä keljutti. Kaiken sen kiukun ja harmituksen keskellä ei kuitenkaan muu auttanut, kuin alkaa uudestaan kirjoittamaan.
Kerttu heitti sisustusbloggaajille joulun alla haasteen listata menneen vuoden kymmenen mieluisinta sisustushankintaa. Otin haasteesta kopin ja listasin omat hankintamme.


Ruokapöydän tuolit / JotexVaikka vanhat ruokapöydän tuolit olivat hyvät ja helppo hoitoiset, kaipasin pitkään uusia. Tuolit oli korkeaseälkäiset ja nahkaverhoillut. Yhdessä massiivisen ruokapöydän ja niin ikään kokonsa puolesta suht näyttävän, pöydän yllä roikkuvan valaisimen (ei näy kuvassa) kanssa kokonaisuus oli k…

Ihanan pehmeät ja edulliset pellavalakanat.

Aina korkea hinta ei ole tae parhaasta laadusta. Kestävyyden kannalta pellavalakanat lienee suurimmaksi osaksi hyvälaatuisia, mutta pehmeyden suhteen kirjo on laajempi. Mistä pehmeät pellavaiset kohtuu hintaan?
Pellava on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä tekstiilimateriaaleista, eikä suotta. Luonnonmateriaalit kestävät aikaa kulutuksen puolesta erittäin hyvin ja yleensä vain paranevat käytön myötä. Pellava on tästä hyvä esimerkki; mitä enemmän sitä käytät, sitä paremmaksi se muuttuu. Jokaisen pesun jälkeen materiaali pehmenee, joten pehmoisia unia on tiedossa.Tulin hankkineeksi ensimmäiset pellavalakanat tässä alku syksystä ja täytynee todeta, että ystäväni lakanataktiikka omistaa vain parit lakanat, houkuttelee. Jos satsaisi laadukkaisiin ja mukaviin pellavalakanoihin muutaman setin verran, voisi lakanakaappia karsia isolla kädellä. Turhan paljon niitäkin hyllyillä notkuu, vaikka karsimista tässä vuoden aikana olen tehnyt lakanahyllylläkin.
Pellavalakanoiden suhteen vertailua tein …