Siirry pääsisältöön

ANNO is back!

Muistatteko iki-ihanan Annon, mitä myytiin Kodin1ssä sekä Anttilassa, mutta hävisi kyseisten tavarataloketjujen konkurssien myötä? Myöhemmin huhut alkoivat kiertämään ja kertoivat, että Anno palaisi takaisin markkinoille ehkäpä jonkun muun ketjun nimen alla. Anno-fanien odotus palkitaan pian, kun kotimaisen sisustustuotesarjan tarina saa jatkoa itsenäisenä brändinä ja Anno Collectionin uusi mallisto julkistetaan 13.9.2017 Habitare-messuilla. Samalla päivämäärällä aukeaa Annon verkkokauppa sekä jälleenmyyjät julkistetaan.


Mahtavaa! Itse odotan Annon paluuta kuin kuuta nousevaa ja on ollutkin ihana nähdä pitkin kesää maistiaisia tulevasta mallistosta Annon Instagram-tililtä. Lisäksi eilen ja tänään usea seuraamani Instagram-tili on tarjoillut lisää ihania tunnelmia tulevasta. Odotan koko malliston näkemistä kovasti, mutta suurella mielenkiinnolla olen seurannut myös Susanna Ventoa, sillä hän on yhteistyössä Annon kanssa suunnitellut uuteen mallistoon Myrtillus-kokoelman. Suuren suosion saanut Jalpaikka-matto on Susannan suunnittelun tulosta vuodelta 2014, joka tullaan näkemään myös Myrtillus-kokoelmassa, uudessa tummemmassa värissä.


                            *
                     *
*Tähdellä merkityt kuvat Susanna Vennon blogista Varpunen

Annon tuotteet ovat IG-maistiaisten mukaan olleet ihanan maanläheisiä ja luonnonmukaisia. Pellava, sametti ja villa sekä keramiikka ja lasi näyttänee olevan  keskeisiä materiaaleja kokoelmassa. Mallisto vaikuttaa ihanan seesteiseltä ja värimaailma rauhallisen luonnolliselta. Susannan suunnittelema Myrtillus-kokoelma onkin lehtitiedotteen mukaan saanut inspiraationsa luonnosta ja käsitöistä. Sama linja näkyy Annon malliston muissakin tuotteissa, joten on ilmeistä, että visio koko malliston yleisilmeestä on Susannan ja Annon välillä kohdannut täysin.

Aivan ihania tuotteita siis tiedossa. Pellava lakanoita, villamattoja, keraamisia astioita ja käsinpuhallettuja maljakoita, sisustuskoreja. Kuinka maltankaan odottaa vielä pari viikkoa!
Uusi Anno-kokoelma on siis nähtävillä Habitare-messuilla 13.-17.9.2017, sekä verkkokaupassa osoitteessa www.annocollection.com 13.9.2017 alkaen.

Löytyykö sinulta Annoa kotoa?

Eevi

Seuraa blogia:
IG decofeast || FB decoFeast.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tapetin päälle maalaaminen.

Kirjava, hieman kohokuvioinen tapetti oli kaunis, mutta kuitenkin turhan levoton makuuhuoneeseen. En kuitenkaan jaksanut alkaa tapettia poistamaan, vaan päätin maalata suoraan päälle. Minkälaista jälkeä tuli?
Melko yleinen mielipide on, ettei tapetin päälle kannata maalata. Ja toki siinä on perääkin. Jos tapetti on huonosti kiinni alustassa, voi se herkästi lähteä maalin kosteuden voimasta kupruilemaan ja pahimmassa tapauksessa irtoaa maalin alta. Tähän sain maalikaupasta vinkin millä halutessaan voi testata, lähteekö tapetti mahdollisesti irti maalatessa. Vinkki oli yksinkertainen; kostuta tapettia vedellä. Mikäli tapetti ei vedestä tykkää huonoa, todennäköistä on, että maalin voi tapetin päälle maalata ongelmitta.


Itse tiesin ammattilaisen laittaneen talomme tapetit ja maalikaupan myyjänkin ollessa vakuuttunut tapetin olevan hyvin kiinni seinässä ammattilaisen jäljiltä, saatoin huoletta ryhtyä maalaus hommiin. Kohde oli siis makuuhuoneemme, missä kolme seinää oli tapetoitu kirjavalla…

Sykähdyttävimmät sisustustrendit 2018.

Monet mediat ja blogit on listanneet vuoden 2018 sisustustrendejä näin alku vuoden kunniaksi. Mitä on luvassa, mikä kiinnostaa ja ihastuttaa sisustajaa vuonna 2018? Itse halusin myös koota postauksen, joka on täynnä sykähdyttäviä trendejä.
Sammuneet sävytTikkurila julkisti tapansa mukaan viime vuoden puolella tämän vuoden värin sekä värikokoelman, missä kaikki värit sulautuu toisiinsa tehden niiden yhdistelystä helppoa. Tikkurilan vuoden värit toistaa samaa linjaa kuin muutkin; ihania murrettuja, sammuneita sävyjä. Väreissä pinnalla tulee erityisesti olemaan punaisen ja nuden eri sävyt, sekä murretut pastellit, eritoten roosaa näkyy paljon.Kuvat: Tikkurila / H&M Home / fermLIVING
KeramiikkaKeramiikkaa näkyi viime vuoden aikana jo paljon, mutta uskon sen suosion nousevan vielä entisestään tänä vuonna. Erityisesti keraamiset astiat ja maljakot tuntuu erittäin trendikkäiltä ja monien sisustuskauppojen valikoimissa tämä on nähtävissä. 
Kuvat: Tine K Home
TaideViime vuosina paljon pinnall…

Sängynpäädyn suunnittelusta seinän purkuun - asioilla on tapana rönsyillä.

Olen tässä viime aikoina enenevissä määrin miettinyt sängynpäädyn hankkimista. Meillä ei koskaan ole ollut sängynpäätyä, mutta nyt olisi kehiteltävä jotain. Kodin sisustaminen on loputon suo ja usein homma lähtee hieman rönsyilemään. Sängynpäädyn suunnittelukin ajautui seinän purkuajatuksiin.
Meillä on makkarin seinässä valkoinen, struktuuripinnoitteella vedetty efektimaali, jonka maalasin noin pari vuotta sitten. Maali on ollut oikein hyvä, eikä seinä ole likaantunut tyynyistä, vaikka ne suoraan seinää vasten onkin. Yksi pieni ongelma tosin ilmeni tässä taannoin. Jokin aika sitten petasin vaihtelun vuoksi mustan aluslakanan sänkyyn, minkä myötä paljastui, että seinästä irtoaa sänkyyn ohutta pölyä tuosta struktuuripinnoitteesta. Tätä ei oltu koskaan aiemmin huomattu yleensä aina sängyssä olevien valkoisten aluslakanoiden takia. Eipä tarvitse enää ihmetellä omaa aivastelun määrää, kerta nukutaan siinä maalipölyssä! Näin pölyallergikkona sängyn alla (toisinaan) olevat pölypallotkin voiva…