Siirry pääsisältöön

Kolkyt ja elämä edessä.
Minulla on ollut tänään juhlapäivä. Synttäripäivä, mutta ei mikä tahansa joka vuotinen, pakollinen rajapyykki, jolloin mittariin tulee lisää lukemia. Täytän tänään kolmekymmentä!


Luulen monen ikäiseni (jotkut jo paljon aiemminkin) kokevan pientä ikäkriisin poikasta kolmenkympin ikävuoden häämöttäessä. Sitä ajatellaan, että nuoruus vuodet on takana päin, elämän hullut ja hauskat kokemukset on vääjäämättä eletty ja koettu, rypyt voi alkaa tulemaan. Itse en ole koskaan ahdistunut vuosien karttumisesta, päin vastoin. Ikä on kokemusta, itsevarmuutta ja tietoisuutta. Elettyä elämää ja joka vuosi lisää karttuvaa varmuutta siitä, että elämä kantaa, jos uskaltaa heittäytyä sen kannateltavaksi.


Tulin miettineeksi mitä kaikkea on tullut tehtyä kolmenkymmenen vuoden aikana. Olenko saavuttanut jotain? Olen opiskellut kaksi tutkintoa itselleni, ajanut ajokortin ja asunut muutaman kuukauden Espanjassa. Saanut kunnian tulla kolmen ihanan lapsen kummiksi. Minulla on ollut oma yritys, joka työllisti minua vuoden ajan. Olen työskennellyt eri aloilla, saaden arvokasta ja monipuolista työkokemusta. Olen löytänyt ihanan ja rakkaan ihmisen elämääni, saanut hänen kanssaan maailman ihanimman tyttären ja mennyt naimisiin. Olen saanut oman perheen ❥ Olen myös kokenut henkisiä kasvukipuja ja tutustunut itseeni paremmin. Paljon mahtuu kolmeenkymmeneen vuoteen, niin isoja kuin vähän pienempiäkin saavutuksia.
Yksi saavutus on kuitenkin minulle henkilökohtaisesti suurin ja merkittävin. Asia, mikä saa oloni kevyeksi ja mieleni huojentuneeksi. Se on oivallus siitä, että vain minä itse olen vastuussa omasta onnellisuudestani.

Ihanaa viikonloppua kaikille ❥❥

Eevi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HAY & IKEA - mallisto myyntiin tänään!

Jos ei kaikille, niin suurimmalle osalle sisustuksesta kiinnostuneelle varsin tuttuja ovat Tanskalaisen HAYn Hee-tuolit sekä Tray-sohvapöydät. Nämä löytyvät monen kotoa ja mikäli niitä ei omasta kodista löydy, näkee niitä päivittäin blogeissa ja somen sisustusryhmissä. HAYn modernit tuotteet ovat kovassa suosiossa sisustajien keskuudessa, mutta kuinkahan käy HAYn ja IKEAn yhteisen erikoismalliston?
Keväällä sisustusfanien mielenkiinnon herätti  tieto HAYn ja IKEAn alkavan yhteistyöhön yhteisen malliston merkeissä. Asiasta on toki uutisoitu sen jälkeen paljon ja maistiaisia on saatu tiedotteiden muodossa ja somen eri kanavilla pitkin kesää ja alku syksyä. Habitare-messuilla oli mahdollisuus tutustua tuotteisiin tarkemmin, mutta tänään tuo mallisto vihdoin on tullut myyntiin. Mallisto kantaa nimeä YPPERLIG ja sisältää todella raikkaita ja ihanan leikkisiä huonekaluja ja sisustustavaroita, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta.
Kokosin mielenkiintoisista ja omaa silmää miellyttävistä tu…

Vuoden 2017 sisustushankinnat x 10

Hellurei ja mukavaa joulun jälkeistä aikaa kaikille! Toivottavasti joulu meni rentoutuen. Täällä tuli pieni blogitauko joulutouhujen keskellä, mutta nyt takaisin sorvin ääreen. Olin julkaisemassa tätä postausta jo toissapäivänä, mutta niin vain kävi ensimmäistä kertaa minullekin, että valmis teksti hävisi huolimattoman napin painalluksen seurauksena bittiavaruuteen, kuin tuhka tuuleen! Kyllä keljutti. Kaiken sen kiukun ja harmituksen keskellä ei kuitenkaan muu auttanut, kuin alkaa uudestaan kirjoittamaan.
Kerttu heitti sisustusbloggaajille joulun alla haasteen listata menneen vuoden kymmenen mieluisinta sisustushankintaa. Otin haasteesta kopin ja listasin omat hankintamme.


Ruokapöydän tuolit / JotexVaikka vanhat ruokapöydän tuolit olivat hyvät ja helppo hoitoiset, kaipasin pitkään uusia. Tuolit oli korkeaseälkäiset ja nahkaverhoillut. Yhdessä massiivisen ruokapöydän ja niin ikään kokonsa puolesta suht näyttävän, pöydän yllä roikkuvan valaisimen (ei näy kuvassa) kanssa kokonaisuus oli k…

Ihanan pehmeät ja edulliset pellavalakanat.

Aina korkea hinta ei ole tae parhaasta laadusta. Kestävyyden kannalta pellavalakanat lienee suurimmaksi osaksi hyvälaatuisia, mutta pehmeyden suhteen kirjo on laajempi. Mistä pehmeät pellavaiset kohtuu hintaan?
Pellava on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä tekstiilimateriaaleista, eikä suotta. Luonnonmateriaalit kestävät aikaa kulutuksen puolesta erittäin hyvin ja yleensä vain paranevat käytön myötä. Pellava on tästä hyvä esimerkki; mitä enemmän sitä käytät, sitä paremmaksi se muuttuu. Jokaisen pesun jälkeen materiaali pehmenee, joten pehmoisia unia on tiedossa.Tulin hankkineeksi ensimmäiset pellavalakanat tässä alku syksystä ja täytynee todeta, että ystäväni lakanataktiikka omistaa vain parit lakanat, houkuttelee. Jos satsaisi laadukkaisiin ja mukaviin pellavalakanoihin muutaman setin verran, voisi lakanakaappia karsia isolla kädellä. Turhan paljon niitäkin hyllyillä notkuu, vaikka karsimista tässä vuoden aikana olen tehnyt lakanahyllylläkin.
Pellavalakanoiden suhteen vertailua tein …