Siirry pääsisältöön

Kolkyt ja elämä edessä.
Minulla on ollut tänään juhlapäivä. Synttäripäivä, mutta ei mikä tahansa joka vuotinen, pakollinen rajapyykki, jolloin mittariin tulee lisää lukemia. Täytän tänään kolmekymmentä!


Luulen monen ikäiseni (jotkut jo paljon aiemminkin) kokevan pientä ikäkriisin poikasta kolmenkympin ikävuoden häämöttäessä. Sitä ajatellaan, että nuoruus vuodet on takana päin, elämän hullut ja hauskat kokemukset on vääjäämättä eletty ja koettu, rypyt voi alkaa tulemaan. Itse en ole koskaan ahdistunut vuosien karttumisesta, päin vastoin. Ikä on kokemusta, itsevarmuutta ja tietoisuutta. Elettyä elämää ja joka vuosi lisää karttuvaa varmuutta siitä, että elämä kantaa, jos uskaltaa heittäytyä sen kannateltavaksi.


Tulin miettineeksi mitä kaikkea on tullut tehtyä kolmenkymmenen vuoden aikana. Olenko saavuttanut jotain? Olen opiskellut kaksi tutkintoa itselleni, ajanut ajokortin ja asunut muutaman kuukauden Espanjassa. Saanut kunnian tulla kolmen ihanan lapsen kummiksi. Minulla on ollut oma yritys, joka työllisti minua vuoden ajan. Olen työskennellyt eri aloilla, saaden arvokasta ja monipuolista työkokemusta. Olen löytänyt ihanan ja rakkaan ihmisen elämääni, saanut hänen kanssaan maailman ihanimman tyttären ja mennyt naimisiin. Olen saanut oman perheen ❥ Olen myös kokenut henkisiä kasvukipuja ja tutustunut itseeni paremmin. Paljon mahtuu kolmeenkymmeneen vuoteen, niin isoja kuin vähän pienempiäkin saavutuksia.
Yksi saavutus on kuitenkin minulle henkilökohtaisesti suurin ja merkittävin. Asia, mikä saa oloni kevyeksi ja mieleni huojentuneeksi. Se on oivallus siitä, että vain minä itse olen vastuussa omasta onnellisuudestani.

Ihanaa viikonloppua kaikille ❥❥

Eevi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tapetin päälle maalaaminen.

Kirjava, hieman kohokuvioinen tapetti oli kaunis, mutta kuitenkin turhan levoton makuuhuoneeseen. En kuitenkaan jaksanut alkaa tapettia poistamaan, vaan päätin maalata suoraan päälle. Minkälaista jälkeä tuli?
Melko yleinen mielipide on, ettei tapetin päälle kannata maalata. Ja toki siinä on perääkin. Jos tapetti on huonosti kiinni alustassa, voi se herkästi lähteä maalin kosteuden voimasta kupruilemaan ja pahimmassa tapauksessa irtoaa maalin alta. Tähän sain maalikaupasta vinkin millä halutessaan voi testata, lähteekö tapetti mahdollisesti irti maalatessa. Vinkki oli yksinkertainen; kostuta tapettia vedellä. Mikäli tapetti ei vedestä tykkää huonoa, todennäköistä on, että maalin voi tapetin päälle maalata ongelmitta.


Itse tiesin ammattilaisen laittaneen talomme tapetit ja maalikaupan myyjänkin ollessa vakuuttunut tapetin olevan hyvin kiinni seinässä ammattilaisen jäljiltä, saatoin huoletta ryhtyä maalaus hommiin. Kohde oli siis makuuhuoneemme, missä kolme seinää oli tapetoitu kirjavalla…

Sykähdyttävimmät sisustustrendit 2018.

Monet mediat ja blogit on listanneet vuoden 2018 sisustustrendejä näin alku vuoden kunniaksi. Mitä on luvassa, mikä kiinnostaa ja ihastuttaa sisustajaa vuonna 2018? Itse halusin myös koota postauksen, joka on täynnä sykähdyttäviä trendejä.
Sammuneet sävytTikkurila julkisti tapansa mukaan viime vuoden puolella tämän vuoden värin sekä värikokoelman, missä kaikki värit sulautuu toisiinsa tehden niiden yhdistelystä helppoa. Tikkurilan vuoden värit toistaa samaa linjaa kuin muutkin; ihania murrettuja, sammuneita sävyjä. Väreissä pinnalla tulee erityisesti olemaan punaisen ja nuden eri sävyt, sekä murretut pastellit, eritoten roosaa näkyy paljon.Kuvat: Tikkurila / H&M Home / fermLIVING
KeramiikkaKeramiikkaa näkyi viime vuoden aikana jo paljon, mutta uskon sen suosion nousevan vielä entisestään tänä vuonna. Erityisesti keraamiset astiat ja maljakot tuntuu erittäin trendikkäiltä ja monien sisustuskauppojen valikoimissa tämä on nähtävissä. 
Kuvat: Tine K Home
TaideViime vuosina paljon pinnall…

Sängynpäädyn suunnittelusta seinän purkuun - asioilla on tapana rönsyillä.

Olen tässä viime aikoina enenevissä määrin miettinyt sängynpäädyn hankkimista. Meillä ei koskaan ole ollut sängynpäätyä, mutta nyt olisi kehiteltävä jotain. Kodin sisustaminen on loputon suo ja usein homma lähtee hieman rönsyilemään. Sängynpäädyn suunnittelukin ajautui seinän purkuajatuksiin.
Meillä on makkarin seinässä valkoinen, struktuuripinnoitteella vedetty efektimaali, jonka maalasin noin pari vuotta sitten. Maali on ollut oikein hyvä, eikä seinä ole likaantunut tyynyistä, vaikka ne suoraan seinää vasten onkin. Yksi pieni ongelma tosin ilmeni tässä taannoin. Jokin aika sitten petasin vaihtelun vuoksi mustan aluslakanan sänkyyn, minkä myötä paljastui, että seinästä irtoaa sänkyyn ohutta pölyä tuosta struktuuripinnoitteesta. Tätä ei oltu koskaan aiemmin huomattu yleensä aina sängyssä olevien valkoisten aluslakanoiden takia. Eipä tarvitse enää ihmetellä omaa aivastelun määrää, kerta nukutaan siinä maalipölyssä! Näin pölyallergikkona sängyn alla (toisinaan) olevat pölypallotkin voiva…