Siirry pääsisältöön

Asuntomessut 2017 Awards

Päätin tehdä Asuntomessut 2017 Awards -postauksen, joka listaa parhaimmat yksityiskohdat messuilta. Tervetuloa mukaan!


Tämän vuoden asuntomessut Mikkelissä olivat todella ihanat. Lähes kaikissa kohteissa oli jotain, mikä jäi mieleen. Joissain kohteissa se oli jokin kaunis yksityiskohta, toisissa todella käytännöllinen ratkaisu, jonka olemassa oloa asukkaat varmasti kiittelevät arjen keskellä. Toisten kohteiden väri- ja materiaalivalinnat olivat niin onnistuneet, että kylmät väreet kulki kehossa. Joissakin kohteista löytyi persoonallisia ja erikoisia kalusteita.

Ensimmäisessä messupostauksessa kirjoittelin päällimmäisenä mieleen jääneet elementit messuilta, sekä listasin omat suosikkikohteet, jotka nousivat lemppareiksi. Muissakin kohteissa oli myös paljon  upeita yksityiskohtia sekä oivalluksia sisustuksissa, joten haluan tuoda niitäkin julki. 

***

Käytännöllisin oviratkaisu
Kohteissa: 3. Omatalo Ajatus, 7. Sievitalo Villa Kotikallio, 23. Talo Vahvaselkä, 26. Kotikontti
Eclisse Pocket Door, www.eclisse.fi
Cooleimmat pöydät
Kohe nro.5 Wave
A&A DEsign, www.aadesign.fi


Mieleenpainuvin taide
Kohde nro.8 Villa Saimaanhelmi
Taidekeskus Salmela, www.taidekeskussalmela.fi

Mielenkiintoisin hylly
Kohde nro.12 Honka Ankkuri
Muse-hylly, Vepsäläinen
Kaunein lattiavalaisin
Kohde nro. 18 Casa WelliKulho
Himmee FILLY-lattiavalaisin
Hauskin tapetti
Kohde nro. 31 Samitalo Villa143
www.feathr.com
Seesteisin kattaus
Kohde nro.30 Kastelli City 98
Sisustussuunnittelu Studiom3 / Minna Häkkinen
Näyttävimmät ruukut
Kohde nro.15 Fiskarhedenvillan Ajaton
www.muubs.com
Eniten kylmiä väreitä
Kohde nro.10 HonkaInk
Sisustussuunnittelu Jonna Kivilahti


***

Tässä oli minun messupostaukseni tältä erää. Ensi viikolla luvassa hieman terveisiä pihatalkoista ja kuvia muuttuneesta takapihasta sekä kurkistetaan syksyisiin sisustustuotteisiin. 

Jos tulee mieleen postausideoita, niitä saa toki laittaa!

Eevi

Seuraa blogia:
IG decofeast || FB decoFeast.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HAY & IKEA - mallisto myyntiin tänään!

Jos ei kaikille, niin suurimmalle osalle sisustuksesta kiinnostuneelle varsin tuttuja ovat Tanskalaisen HAYn Hee-tuolit sekä Tray-sohvapöydät. Nämä löytyvät monen kotoa ja mikäli niitä ei omasta kodista löydy, näkee niitä päivittäin blogeissa ja somen sisustusryhmissä. HAYn modernit tuotteet ovat kovassa suosiossa sisustajien keskuudessa, mutta kuinkahan käy HAYn ja IKEAn yhteisen erikoismalliston?
Keväällä sisustusfanien mielenkiinnon herätti  tieto HAYn ja IKEAn alkavan yhteistyöhön yhteisen malliston merkeissä. Asiasta on toki uutisoitu sen jälkeen paljon ja maistiaisia on saatu tiedotteiden muodossa ja somen eri kanavilla pitkin kesää ja alku syksyä. Habitare-messuilla oli mahdollisuus tutustua tuotteisiin tarkemmin, mutta tänään tuo mallisto vihdoin on tullut myyntiin. Mallisto kantaa nimeä YPPERLIG ja sisältää todella raikkaita ja ihanan leikkisiä huonekaluja ja sisustustavaroita, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta.
Kokosin mielenkiintoisista ja omaa silmää miellyttävistä tu…

Vuoden 2017 sisustushankinnat x 10

Hellurei ja mukavaa joulun jälkeistä aikaa kaikille! Toivottavasti joulu meni rentoutuen. Täällä tuli pieni blogitauko joulutouhujen keskellä, mutta nyt takaisin sorvin ääreen. Olin julkaisemassa tätä postausta jo toissapäivänä, mutta niin vain kävi ensimmäistä kertaa minullekin, että valmis teksti hävisi huolimattoman napin painalluksen seurauksena bittiavaruuteen, kuin tuhka tuuleen! Kyllä keljutti. Kaiken sen kiukun ja harmituksen keskellä ei kuitenkaan muu auttanut, kuin alkaa uudestaan kirjoittamaan.
Kerttu heitti sisustusbloggaajille joulun alla haasteen listata menneen vuoden kymmenen mieluisinta sisustushankintaa. Otin haasteesta kopin ja listasin omat hankintamme.


Ruokapöydän tuolit / JotexVaikka vanhat ruokapöydän tuolit olivat hyvät ja helppo hoitoiset, kaipasin pitkään uusia. Tuolit oli korkeaseälkäiset ja nahkaverhoillut. Yhdessä massiivisen ruokapöydän ja niin ikään kokonsa puolesta suht näyttävän, pöydän yllä roikkuvan valaisimen (ei näy kuvassa) kanssa kokonaisuus oli k…

Ihanan pehmeät ja edulliset pellavalakanat.

Aina korkea hinta ei ole tae parhaasta laadusta. Kestävyyden kannalta pellavalakanat lienee suurimmaksi osaksi hyvälaatuisia, mutta pehmeyden suhteen kirjo on laajempi. Mistä pehmeät pellavaiset kohtuu hintaan?
Pellava on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä tekstiilimateriaaleista, eikä suotta. Luonnonmateriaalit kestävät aikaa kulutuksen puolesta erittäin hyvin ja yleensä vain paranevat käytön myötä. Pellava on tästä hyvä esimerkki; mitä enemmän sitä käytät, sitä paremmaksi se muuttuu. Jokaisen pesun jälkeen materiaali pehmenee, joten pehmoisia unia on tiedossa.Tulin hankkineeksi ensimmäiset pellavalakanat tässä alku syksystä ja täytynee todeta, että ystäväni lakanataktiikka omistaa vain parit lakanat, houkuttelee. Jos satsaisi laadukkaisiin ja mukaviin pellavalakanoihin muutaman setin verran, voisi lakanakaappia karsia isolla kädellä. Turhan paljon niitäkin hyllyillä notkuu, vaikka karsimista tässä vuoden aikana olen tehnyt lakanahyllylläkin.
Pellavalakanoiden suhteen vertailua tein …