Siirry pääsisältöön

Reissukuvia Kroatiasta.

Ehdin ensimmäisessä postauksessa mainostaa kirjoittavani seuraavassa tekstissä sisustustyylistä meillä kotona, mutta laitan ilmoille tähän väliin kuitenkin vähän kuvia Kroatian matkalta. Teksti lupailemasta aiheesta on kyllä valmiina, mutta odotan postin tuovan minulle uuden kameran, jotta saisin otettua laadukkaampia kuvia blogiin, joten teksti saa nyt hetken odottaa. En saa sisällä kännykällä otettua tarpeeksi hyviä kuvia, joten mielummin odotellaan. 

Oltiin huhtikuun lopulla perheen kanssa Kroatian Splitissä viettämässä pidennettyä viikonloppua. Meitä oli siellä meidän perheen lisäksi mieheni vanhemmat sekä miehen sisko miehensä kanssa. Vietettiin appiukon kuusikymppisiä. Onnea vaan vielä kerran, Matti!
En ole matkustellut juuri yhtään, joten matka oli tosi antoisa minulle. Me majoituttiin Splitin vanhan kaupungin keskellä ja suoraan ulko-ovelta pääsi kiertelemään vanhan kaupungin ihania kapeita kujia. Tykkäsin Kroatiasta tosi paljon. Paikalliset siellä oli todella ystävällisiä, ruoka oli hyvää ja pidin Kroatian luonnosta. Päällimmäisenä mieleen on kuitenkin jäänyt se, että paikka tuntui todella turvalliselta olla pienen lapsen kanssa. Veikkaan, että sen tunteen jokainen vanhempi haluaa tuntea matkoilla, koska silloin pystyy nauttimaan hetkessä paremmin.Vanhassa kaupungissa kiertelyn lisäksi tehtiin päivän reissu Krkan kansallispuistoon. Siellä oli oikein viehättävä luontopolku vesiputousten keskellä.


Matkalla takaisin Splitiin pysähdyimme Sibenikissä ihastelemassa maisemia.
Reissu meni siis erittäin hyvin kaikin puolin ja pidin paikasta, voisin matkustaa Kroatiaan mielelläni uudestaankin. Ehkäpä Dubrovnikiin, koska sitä paikkaa niin moni on kehunut.
Tämä oli nyt tällainen välipostaus aiheen vierestä. Tuntuu, että olen nyt kovasti innoissani tästä bloggaamisesta, etten malttanut odotella uutta kameraa, ennen kun voin julkaista seuraavaa tekstiä. Toivotaan, että kamera kuitenkin tulee ensi viikolla heti alku viikosta ja pääsen kuvailemaan sisustuskuvia oikein kunnolla.Mikä matkakohde on sinun lempparisi?

Eevi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HAY & IKEA - mallisto myyntiin tänään!

Jos ei kaikille, niin suurimmalle osalle sisustuksesta kiinnostuneelle varsin tuttuja ovat Tanskalaisen HAYn Hee-tuolit sekä Tray-sohvapöydät. Nämä löytyvät monen kotoa ja mikäli niitä ei omasta kodista löydy, näkee niitä päivittäin blogeissa ja somen sisustusryhmissä. HAYn modernit tuotteet ovat kovassa suosiossa sisustajien keskuudessa, mutta kuinkahan käy HAYn ja IKEAn yhteisen erikoismalliston?
Keväällä sisustusfanien mielenkiinnon herätti  tieto HAYn ja IKEAn alkavan yhteistyöhön yhteisen malliston merkeissä. Asiasta on toki uutisoitu sen jälkeen paljon ja maistiaisia on saatu tiedotteiden muodossa ja somen eri kanavilla pitkin kesää ja alku syksyä. Habitare-messuilla oli mahdollisuus tutustua tuotteisiin tarkemmin, mutta tänään tuo mallisto vihdoin on tullut myyntiin. Mallisto kantaa nimeä YPPERLIG ja sisältää todella raikkaita ja ihanan leikkisiä huonekaluja ja sisustustavaroita, tyylikkyyttä ja ajattomuutta unohtamatta.
Kokosin mielenkiintoisista ja omaa silmää miellyttävistä tu…

Vuoden 2017 sisustushankinnat x 10

Hellurei ja mukavaa joulun jälkeistä aikaa kaikille! Toivottavasti joulu meni rentoutuen. Täällä tuli pieni blogitauko joulutouhujen keskellä, mutta nyt takaisin sorvin ääreen. Olin julkaisemassa tätä postausta jo toissapäivänä, mutta niin vain kävi ensimmäistä kertaa minullekin, että valmis teksti hävisi huolimattoman napin painalluksen seurauksena bittiavaruuteen, kuin tuhka tuuleen! Kyllä keljutti. Kaiken sen kiukun ja harmituksen keskellä ei kuitenkaan muu auttanut, kuin alkaa uudestaan kirjoittamaan.
Kerttu heitti sisustusbloggaajille joulun alla haasteen listata menneen vuoden kymmenen mieluisinta sisustushankintaa. Otin haasteesta kopin ja listasin omat hankintamme.


Ruokapöydän tuolit / JotexVaikka vanhat ruokapöydän tuolit olivat hyvät ja helppo hoitoiset, kaipasin pitkään uusia. Tuolit oli korkeaseälkäiset ja nahkaverhoillut. Yhdessä massiivisen ruokapöydän ja niin ikään kokonsa puolesta suht näyttävän, pöydän yllä roikkuvan valaisimen (ei näy kuvassa) kanssa kokonaisuus oli k…

Ihanan pehmeät ja edulliset pellavalakanat.

Aina korkea hinta ei ole tae parhaasta laadusta. Kestävyyden kannalta pellavalakanat lienee suurimmaksi osaksi hyvälaatuisia, mutta pehmeyden suhteen kirjo on laajempi. Mistä pehmeät pellavaiset kohtuu hintaan?
Pellava on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä tekstiilimateriaaleista, eikä suotta. Luonnonmateriaalit kestävät aikaa kulutuksen puolesta erittäin hyvin ja yleensä vain paranevat käytön myötä. Pellava on tästä hyvä esimerkki; mitä enemmän sitä käytät, sitä paremmaksi se muuttuu. Jokaisen pesun jälkeen materiaali pehmenee, joten pehmoisia unia on tiedossa.Tulin hankkineeksi ensimmäiset pellavalakanat tässä alku syksystä ja täytynee todeta, että ystäväni lakanataktiikka omistaa vain parit lakanat, houkuttelee. Jos satsaisi laadukkaisiin ja mukaviin pellavalakanoihin muutaman setin verran, voisi lakanakaappia karsia isolla kädellä. Turhan paljon niitäkin hyllyillä notkuu, vaikka karsimista tässä vuoden aikana olen tehnyt lakanahyllylläkin.
Pellavalakanoiden suhteen vertailua tein …